Crystal Green Bay Resort & SPA nasıl bir oteldir?

Share

Muğla sınırları içerisinde yer alan Bodrum’da tatil yapmak her yaştan insanın hayalidir. Bodrum hakkında çok sayıda önyargının olduğunu ifade edebiliriz. İnsanlar; söz konusu önyargının bir sonucu olarak kazıklanmamak adına Bodrum’a gitmezler. Fakat, Bodrum; bünyesinde uygun fiyatlı oteller de barındırır. Onlardan birisi de kesinlikle Crystal Green Bay Resort & SPA!

Neden Bodrum’a Gitmelisiniz?

Crystal Green Bay Resort & Spa; Bodrum sınırları içerisinde yer alan popüler bir otel! Bu otel hakkında bilgi vermeden evvel neden tatil için Bodrum’a gitmeniz gerektiğinden bahsedelim!

  • Bodrum; Ege ve Akdeniz ikliminin etkisi altındadır. İnsanların nemi asla hissetmeyecekleri bir yerdir. Tatil yapmak adına son derece uygun bir iklimi vardır.
  • Bodrum; cennetten farksız koyları ile de gören herkesi kendisine hayran bırakır. Bunun yanı sıra, davetkar bir denizi vardır. Bilhassa serin deniz sevenler için en uygun adrestir.
  • Bodrum; tahmin edebileceğiniz üzere yalnızca deniz, kum ve güneş üçlüsünden ibaret değildir. Beyaz evleri ile de insanlara 90’lar nostaljisi yaşatır. Ayrıca, daracık sokaklarında gezmek harika bir deneyimdir.
  • Yolunuz Bodrum’a düştüğü takdirde Turgutreis, Yalıkavak, Güvercinlik, Gümbet ve Torba gibi farklı beldeleri de muhakkak görmelisiniz. Her birisi; tatil adına harika seçenek oluşlarıyla dikkat çeken yerlerdir.
  • Bodrum; daha önce de ifade ettiğimiz gibi her keseye uygun otel ve pansiyon seçeneklerine sahiptir. Butik otellerin yanı sıra Crystal Green Bay Resort & SPA gibi hem lüks hem de fiyat/performans açısından başarılı otel seçenekleri de vardır.
  • Son olarak, Bodrum’un gezilip görülmesi gereken yerlerinden bahsetmeliyiz. Bilhassa Bodrum Kalesi ve Limanı; yolunuzun mutlaka düşmesi gereken yerler arasında bulunur.

Crystal Green Bay Resort & SPA Neler Vaat Eder?

Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında Bodrum’un nüfusunun üçe katlandığını tahmin etmek zor değil! Bu durum; erken rezervasyonun gerekliliğini ortaya koyar. Crystal Green Bay Resort & SPA; potansiyel müşterilerine erken rezervasyon imkanı da sunar. Otelin internet sitesini ziyaret ederek aylar sonrası için dahi rezervasyon yaptırmak mümkün hale gelir.

Biraz da bu otelin eşsiz özelliklerinden bahsedelim! Her şeyden önce, otelin Bodrum’un Güvercinlik beldesindeki Kuyucak koyunda yer aldığını ifade edebiliriz. Hem orman hem de deniz manzarası vaat etmesi ciddi bir avantajdır. İnce kumlu sahili, farklı havuz seçenekleri, su kaydırakları, özel iskelesi ve daha birçok özelliği ile on üzerinden on almayı hak eder. Tahmin edebileceğiniz üzere beş yıldızlı bir oteldir.

Crystal Green Bay Resort & Spa bünyesinde üç adet a la kart restoran bulunur. Ayrıca, konferans salonu ile de insanların farklı ihtiyaçlarına hitap eder. Wellness & fitness merkezinin yanı sıra hem yetişkinlere hem de çocuklara hitap eden aktivitelere yer verir.

You may also like...