Corning Gorilla Glass Victus 2 tanıtıldı

Share

Akıllı telefonlar için geliştirdiği dayanıklı cam teknolojileri ile tanınan Corning, yeni özellikler ile güncellenen Gorilla Glass Victus 2 sürümünü duyurdu.

Şirketin yeni cam çözümü, yaklaşan amiral gemisi telefonlara güç verecek.

Bildirilenlere göre Gorilla Glass Victus 2, orijinal modelle aynı düzeyde çizilme direnci sunan yeni bir cam bileşimi ile geliyor. Yeni sürümün en dikkat çeken noktası ise beton ve diğer zorlu yüzeylere karşı ek düşme koruması olacak.

Corning Gorilla Glass Victus 2 tanıtıldı: Artık daha sağlam!

Bununla birlikte yeni cam teknolojisinin düşme testlerini paylaşan Corning, 1 metre yükseklikten beton yüzeye bırakılan telefonun hiçbir hasar almadığını söylüyor.

Corning, yeni cam teknolojisi konusunda kendinden oldukça emin görünüyor diyebiliriz. Yapılan açıklamada benzer testlerde bulunan üreticilerin başarısız sonuçlarına vurgu yapan şirket, yeni cam teknolojisinin önümüzdeki birkaç ay içerisinde piyasaya sürüleceğini duyurdu. Böylece 2023 yılının ilk yarısında piyasaya sürülecek amiral gemisi telefonların, Gorilla Glass Victus 2 sürümü ile karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz.

https://www.donanimhaber.com/corning-gorilla-glass-victus-2-tanitildi-artik-daha-saglam--156519

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...