Joker’ın devam filminden ilk görsel geldi!

Share

2019’un en sevilen filmlerinden olan ve iki farklı Oscar kazanan Joker, yakında yeni filmine kavuşacak. Müzikal olması beklenen filmden sosyal medya üzerinden ilk görsel yayınlandı.

DC’nin en sevilen karakterlerinden olan Batman’in baş düşmanı Joker, geçtiğimiz yıllarda ilk kez kendi filmine kavuşmuştu. Joaquin Phoenix tarafından canlandırılan Arthur Fleck karakterinin Joker’a dönüşünü anlatan 2019 çıkışlı film, oldukça beğenildi ve iki farklı Oscar ödülü kazanmayı başardı. Filmin başarısının ardından yönetmen Todd Phillips, ikinci filmin mümkün olduğunu söylemişti ve Joker’ın ikinci filmi geçtiğimiz aylarda duyuruldu. Joker: Folie A Deux isimli filmden ilk görsel, Todd Phillips’in Instagram hesabı üzerinden yayınlandı.

İlk filmin sonunda Arkham Akıl Hastanesi’ne yatırılan Arthur, muhtemelen ikinci filmin büyük çoğunluğunu burada geçirecek. Görselde de Joker’ın Arkham Asylum’da bakım aldığı görülüyor. Lady Gaga tarafından canlandırılacak Harley Quinn karakterini içerecek film, muhtemelen ikilinin aşk ve delilik hikayesine odaklanacak. Müzikal elementler de barındırması beklenen film, 4 Ekim 2024’te vizyona girecek.

https://www.donanimhaber.com/joker-folie-a-deux-filminden-ilk-gorsel-yayinlandi--156947

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...