Giriş seviyesi Samsung Galaxy A04e satışa sunuldu; işte fiyatı!

Share

Galaxy serisinin yeni üyesi olan Samsung Galaxy A04e hem fiyatı hem de basın görselleri ile ortaya çıktı. Bütçe dostu olarak nitelendirilen bu akıllı telefon ne kadar?

Samsung Galaxy A04e hem fiyatı hem de dış görünüşü ile uygun fiyatlı akıllı telefon modellerinin bulunduğu ilgili pazarda yerini aldı. Bakır, mavi ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneği eşliğinde kullanıcıların karşısına çıkan bu modelde 128 GB depolama alanı mevcut.

Damla çentikli telefonları sevenlere hitap eden bu akıllı telefonda sekiz çekirdekli bir işlemci var. Bu işlemcinin MediaTek Helio G35 olduğu duyurulmuştu. Kendisinin yapısında 2.3 GHz hızında çalıştırılan 64-bit ARM Cortex A53 isimli çekirdekler var.

1080 x 2400 piksele kadar ekran çözünürlüğüne ev sahiplipi yapabilen bu yonga seti özellikle fiyatı uygun olarak nitelendirilen akıllı telefon modellerine güç veriyor. Samsung Galaxy A04e, 5000 mAh’lik bir batarya ile kutusundan çıkıyor.

Samsung Türkiye’nin resmî sitesinde bulunabilen bu ürün 4399 TL karşılığında satın alınabiliyor.

https://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-a04e-satisa-sunuldu-iste-turkiye-fiyati--158159

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...