Messi’nin Dünya Kupası paylaşımı tüm zamanların en beğenileni oldu

Share

Arjantin’in 36 yıl sonra FIFA Dünya Kupası’nı kazanmasında başrolü oynayan Lionel Messi’nin paylaştığı kupalı fotoğraf, Instagram’da beğenilme rekoru kırdı.

Dünya Kupası’nda üst üste rekorlar kırarak efsane oyuncuları geride bırakan Messi, turnuvanın ardından farklı kulvarlarda da başarılara imza atmaya devam ediyor.

Messi’nin Instagram hesabından kupayı kaldırdığı fotoğraf, 57,2 milyon kişi tarafından beğenilerek sosyal paylaşım sitesinde yeni rekorun sahibi oldu.

Instagram’da en beğenilen paylaşım 18.1 milyon ile ABD’li Kylie Jenner’a (21) aitti. World Record Egg (Dünya rekortmeni yumurta) adıyla açılan bir hesap, 4 Ocak’ta bir yumurta fotoğrafı paylaştı. Yumurtanın altına ise, “Hep birlikte rekor kırarak Instagram’ın en beğenilen fotoğrafı” olalım yazdı. Fotoğraf 11 günde 44,2 milyon kez beğenildi, 2 milyondan fazla yorum aldı.

https://t24.com.tr/haber/messi-nin-dunya-kupasi-paylasimi-tum-zamanlarin-en-cok-begenilen-gonderisi-oldu,1080124

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...