Yeni iX3 ve diğer BMW modelleri kısa ve uzun menzilli varyantlarla gelecek

Share

BMW ile ilgili şeyler söz konusu olduğunda oldukça iyi bir sicile sahip bir kaynağa göre şirket, yaklaşan Neue Klasse platformuna dayalı tüm elektrikli araçlarıyla uzun ve kısa menzilli seçenekler sunmayı planlıyor. Buna yaklaşan iX3 de dahil. Tek ve çift motorlu varyantlar da kartlarda yer alıyor.

Yine de, sızıntının kaynağının, bilgilerin oldukça erken ipuçlarına dayandığını ve bunun kesin bir şey olmadığını söylediğini not etmek önemli.

Bununla birlikte, daha geniş bir pil seçeneği yelpazesi sunma kararı çok daha mantıklı görünüyor. Tesla, daha geniş bir müşteri kitlesine hitap etmek için aynı şeyi yapıyor. Ne de olsa, herkesin tek bir şarjla mümkün olan en yüksek mesafeye ihtiyacı yok.

Kaynağa göre, bir sonraki iX3 SUV’nin Standart Menzilli RWD, Standart Menzilli AWD, Uzun Menzilli AWD ve M Performance AWD olarak gelebileceğini öne sürüyor.

BMW, önümüzdeki yıl Las Vegas’ta düzenlenecek CES’te Neue Klasse platformu hakkında daha fazla bilgi vermeye hazırlanıyor. Şirket %30 daha fazla menzil, %30 daha hızlı şarj, %50 daha düşük üretim maliyeti ve %60 daha düşük karbon emisyonu vaat ediyor.

https://www.arenaev.com/the_next_ix3_and_other_bmw_models_to_come_in_short_and_long_range_variants-news-1199.php

Doğan Kanzuk

İş dünyasının deneyimli ismi Doğan Kanzuk, kendine ayırdığı zamandan biraz daha feragat edip ekonomi, para, iş dünyası ve profesyonel hayata dair pek çok şeyi Serinletici penceresinden takipçilerine ulaştırıyor.

You may also like...