Samsung Galaxy A34’ün tasarımı ortaya çıktı

Share

Galaxy S23 modellerini önümüzdeki sene kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanan Samsung, diğer yandan giriş ve orta segment için de çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ön plana çıkan modellerden birisi de Galaxy A34 5G. Daha önce Geekbench veri tabanında görünen cihazın şimdi de tasarımı ortaya çıktı.

Galaxy A34 nasıl görünecek?

Çok yakında kullanıcıların beğenisine sunulması beklenen Galaxy A34 modelinin arka panel tasarımı ortaya çıktı. Buna göre akıllı telefon üçlü kamera kurulumuna sahip olacak ve Grafit, Kireç, Menekşe ve Gümüş renk seçeneklerine sahip olacak. Cihazın henüz ön tasarımı belli değil, ancak yüksek ihtimalle damla çentik tasarımını benimseyecek.

Akıllı telefon kısa bir süre önce SM-A346N model numarasıyla Geekbench veri tabanında göründü. Ayrıca tek çekirdekli testlerden 778 puan ve çok çekirdekli testlerden 2332 puan almayı başardı. Galaxy A34 5G Samsung’un kendi üretimi Exynos 1280 işlemcisinden güç alacak. 5 nm fabrikasyon süreci ile üretilen yonga seti; iki 2.4 GHz ARM Cortex-A78 ve altı 2.0 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerinin yanı sıra Mali-G68 grafik birimine ev sahipliği yapıyor. Bunun dışında MediaTek Dimensity 1080’li bir varyantının da olması bekleniyor.

Akıllı telefonda 6 GB RAM ve 25W destekli 5.000 mAh’lik bir pil yer alacak. Öte yandan 60 Hz yenileme hızlarını destekleyen 6.4 inçlik Super AMOLED bir panelle gelmesi bekleniyor.

Fotoğrafçılık konusunda da standartların üzerine çıkmayı hedefleyen cihaz; 48 Megapiksel f/1.8 geniş açı, 8 Megapiksel f/2.2 ultra geniş açı, 5 Megapiksel f/2.4 makro sensörü dahil olmak üzere üçlü kamera kurulumuyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Önde ise 13 Megapiksellik bir selfie kamerasının kullanılması söz konusu.

Akıllı telefonun tanıtım tarihi henüz belli değil. Ancak birkaç hafta içinde tanıtılması beklentiler içinde yer alıyor.

https://shiftdelete.net/uygun-fiyatli-galaxy-a34un-tasarimi-ortaya-cikti

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...