2023 Opel Corsa makyajlandı

Share

2019’dan beri yüzü oldukça eskiyen Opel Corsa, makyaj operasyonu geçirdi.

Yenilikçi bir tasarıma kavuşan Opel Corsa, CMP platformu sayesinde hem benzinli hem de elektrikli motor seçenekleriyle dikkat çekiyor. Opel’in yeni “vizör” konseptiyle uyumlu bir ön yüzü olan model, Matrix LED farlarla daha iyi bir aydınlatma sağlıyor. Opel, bu farların karşıdan gelen sürücüleri rahatsız etmeyeceğini ve “stadyum ışıkları” kadar parlak olduğunu iddia ediyor.

Arka tasarımda ise “Corsa” yazısı bagaj kapağının üzerine yerleştirilmiş. Ayrıca marka logosunun rengi donanım seviyesine göre siyah ya da mat gümüş olarak değişiyor. Bu arada fotoğraflardaki modelin “Grafik Grey” adlı yeni bir renk seçeneği olduğunu belirtelim.

İç mekanda çok büyük bir farklılık yok. Ancak artık 10 inçlik Snapdragon işlemcili bir bilgi eğlence sistemi opsiyonel olarak sunuluyor. Aynı zamanda yeni Corsa standart olarak kablosuz Android Auto ve Apple CarPlay desteği de veriyor. Yani makyajlı Corsa günümüz teknolojilerine tam anlamıyla uyum sağlamış bir model…

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...