Avatar: The Way of Water, dijitale geliyor

Share

Gişede büyük başarı yakalayan, görsel efektleriyle büyük beğeni toplayan Avatar’ın devam filmi Avatar: Suyun Yolu’nun dijital yayın takvimi belli oldu.

2009 yılında vizyona giren ve ‘dünyanın en çok hasılat yapan filmi’ unvanına sahip olan Avatar’ın uzun süredir beklenen devam filmi ‘Avatar: Suyun Yolu’, 13 yıl aradan sonra görsel efektleriyle hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden tam not aldı.

Yönetmen koltuğunda James Cameron’ın oturduğu film, tüm zamanların en çok hasılat yapan 3. filmi oldu. 28 Mart 2023 tarihinde dijital olarak yayınlanacak olan ‘Avatar: Suyun Yolu’, birçok dijital platformda yer alacak.

‘Avatar: Suyun Yolu’ dijital platformda, “The Way of Water”, Pandora dünyasını ve filmin benzersiz yapım sürecini keşfeden üç saatten fazla ekstra içerikle gelecek.

4 dalda Oscar adayı oldu

Oyuncu kadrosunda Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Kate Winslet gibi isimleri yer aldığı ‘Avatar: Suyun Yolu’ filmi, “En iyi görüntü”, “En iyi görsel efektler”, “En iyi prodüksiyon tasarımı” ve “En iyi ses” dahil olmak üzere 4 dalda Oscar’a aday oldu.

https://t24.com.tr/haber/avatar-suyun-yolu-dijitale-geliyor,1096665

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...