F1 2023 Suudi Arabistan GP yayın saatleri belli oldu

Share

Aylardır beklediğimiz 2023 Formula 1 sezonu, 2 hafta önce Bahreyn GP ile start almıştı. Formula 1 heyecanı, bu hafta sonu ara vermeden Suudi Arabistan GP ile devam edecek.

Uzun düzlükleri, hızlı virajları ve hataya yer olmayan dar pist yapısı ile bize 2021 ve 2022’de mükemmel yarışlar izleten Cidde Cadde Pisti’nde bu yıl 3. yarış gerçekleştirilecek.

Suudi Arabistan GP hafta sonunda heyecan 17 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek 1. antrenman seansıyla başlayacak. Birinci antrenman seansı, cuma günü TSİ 16.30’da başlayacak ve 1 saat sürecek. Bir saatlik seans, TV’de canlı yayınlanmasa da, S Sport Plus uygulaması üzerinden canlı yayınlanacak.

İkinci antrenman seansı aynı gün 20:00’da başlayacak ve yine S Sport Plus uygulaması üzerinden yayınlanacak.

18 Mart Cumartesi günü ise 3. antrenman seansı ile başlayacak. Bu seans 16.30’da start alacak ve bir saat sürecek. Sıralama turları da aynı gün TSi 20:00’da yapılacak. Her iki seansı da S Sport 2’den ve S Sport Plus’tan canlı seyredebilirsiniz.

19 Mart Pazar günü ise TSi 20.00’da Grand Prix gerçekleştirilecek. Yarış, Sport 2’den ve S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak.

Ayrıca tüm seanslar F1 TV üzerinden de naklen yayınlanacak. F1 TV’de dereceleri anlık olarak takip edebilir ve seansları araç üstü kameralarıyla izleyebilirsiniz ancak F1TV’de Türkçe anlatım olmadığını hatırlatmakta fayda var.

https://tr.motorsport.com/f1/news/2023-suudi-arabistan-gp-ne-zaman-saat-kacta-hangi-kanalda-/10443920/?utm_source=RSS&utm_medium=referral&utm_campaign=RSS-F1&utm_term=News&utm_content=tr

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...