Harry Potter’daki ‘Ruh Emici’ler gerçek mi?

Share

Zambiya’da gökyüzünde belirten ve Harry Potter serisindeki Ruh Emicileri hatırlatan insan figüründeki bulut panik yarattı.

d2d98e23514e16804dac37fbea435d0a

Afrika ülkesi Zambiya’nın Kitwe kentindeki bir alışveriş merkezinin tepesinde aniden belirten bir insan figür korku ve paniğe neden oldu. Zira 100 metre boyundaki figür bilindik bulutlara hiç benzemiyordu.

Aşağısındaki alışveriş merkezine baktığını iddia edilen figürün yaklaşık yarım saat gökyüzünde kaldığı kaydedildi. Bir görgü tanığı, “Bulutların arasında insana benzeyen bu görüntü nedeniyle şoke olduk. Bazıları dua etmeye başladı diğerleri ise kaçtı. Çok tuhaftı” dedi. Ancak bu görsellerin montaj olması da olası.

fff

Öte yandan aniden beliren bu görüntü, ünlü seri Harry Potter’daki Ruh Emicileri akla getirdi. Harry Potter kitaplarında Ruh Emiciler, insanların mutlulukları ve umutlarıyla beslenen korkunç yaratıklar olarak anlatılıyor.

Sputniknews

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...