Unicorn Store fragmanı yayınlandı

Share

Captain Marvel ile isimi hatıralan Brie Larson ve Samuel L. Jackson Netflix’in Unicorn Store filmi için yine bir arada. İlk duyurulmasının üzerinden 2 sene geçen Unicorn Store fragmanı nihayet yayınlandı.

Vizyona girdiği her ülkede gişeyi sallayan filmlerden olan Captain Marvel başarısıyla isminden sıkça söz ettiriyor. Filmin başrolünde yer alan Brie Larson ve Samuel L. Jackson ise bu başarının asal kaynaklarından diyebiliriz.

İkili oldukça güzel bir uyum sağlamış ve neticeninde son derece başarılı bir film ortaya çıkmıştı. Şimdi Captain Marvel sinemalarda gösterime devam ederken ikili Netflix ekranlarda da bir araya geliyorlar.

İşte Unicorn Store fragmanı!

Netflix’in öncelikle 2017 yılında Toronto Beynelmilel Film Şenliği’nde ilanını gerçekleştirdiği Unicorn Store yaşanan bir takım problemlerin hemen peşinden nihayet yayınlanıyor. Asalında Captain Marvel’dan önce çekilen film nihayet Netflix üzerinde gösterime giriyor.

Bir türlü yetişkin olmaya beceremeyen Kit ismindeki bir kadını canlandıran Brie Larson, güzel sanatlar okulundan sonra sıkıcı bir büroda çalışmaya başlıyor. Daha sonra pembe takım giysili bir adamdan (Samuel L. Jackson) gizemli bir çağrı alıyor.

Brie Larson’un hem yönettiği hem de başrolde oynadığı Unicorn Store 5 Nisan’da Netflix’de yayınlanıyor.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...