Nilüfer Çökmez’in Mart 2016 Burç Yorumları

Share

Astroloji editörümüz Nilüfer Çökmez, Mart ayı burç yorumlarıyla sizlerle:

In playing the flute, Krsna was very expert, and the gopis were captivated by the sound vibration, which was not only attractive to them but to all the living           creatures who heard it.     KRSNA BOOK, p.147.:

KOÇ ( 21 MART – 19 NİSAN )

image

Mart ayı sizlere beraberinde aşkı getiriyor . Siz bile neye uğradığınızı anlayamayacaksınız.

Ayın ilk  haftası tatil planları yapabilirsiniz  bu size iyi gelecektir. 9 Mart’ta Balık  burcunda Güneş  tutulması meydana gelecek .Bu  tutulmada  stresli bir  çalışma  ortamında kendinizi bulabilirsiniz. Biraz daha  planlı olursanız işlerinizi problemsiz bitirebilirsiniz.Üzerinizdeki  stresi  atlatmak için uzun yürüşler yapın ve rahatlamaya çalışın. Ayın ortalarına  dogru kendinize spor  salonlarına atabilirsiniz. Fitness programaları  bahar da gelmişken başlamanın tam zamanı.23 Mart’ta bir Ay  tutulması gerçekleşecek  bu Ay tutulmasınd a ilişkileirnizi gözden geçirebilir. Kendinize sınırlar koyabilir. Bazı şeyleri  bitrime  kararı  alabilirsiniz.Bu dönemde biraz daha  mantıklı düşüneceksiniz . Güçlendiğinizi  göreceksiniz. Güzel bir  gelecek için geçmişi  temizlemenin  tam zamanı .26  Mart ‘t a yeni bir  projeye adım  atabilirsiniz . Ya  da yapacağınız  iş  başvurularından olumlu  dönüşler olabilir. Umudunuzu kaybetmeyin ki şans sizden yana olsun .

Hayata hayalinizdeki pencereden bakmanız dileğiyle .

Umut  dolu bir bahar  olsun …

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS )

image

Mart ayına beklenmedik spontane romantik bir  karşılaşma olabilir. Tam da bu  baharda

İçiniz pır  pır  edecek. Ayın  4  ‘de birazcık  kendimizi gergin hissedebiliriz.Günün güzel

Enerjisiden yararlanın ve  farklı ortamlara girmeye  çalışın . Yeni insanlarla tanışmak iyidir.

9 Mart’ta Balık  burcun bir  Güneş  tutulması meydana gelecek . Rüyalarınızdan ilham alın ve  hayallerinizi gerçekleştirmekten vazgeçmeyin.Aşk hayatınızda hareketleniyor. Sevgilinizle güzel  paylaşımlarda bulunmak size güç verecek.Geleceğiniz iyi  yönde tartışmak  için iyi bir  zamanlama olacak. Yalnızsanızda hayatınıza  herhangi biri girebilir.Ayın ortası gibi finansal bakımdan abartılı alışverişten ,  satın almadan kaçının . Bütçeye  dikkat  diyoruz. Aynı zamanda ayın 16 ‘sı gibi tutkulu bir karşılaşma ile biriyle tanışabilirsiniz.Hayatınız ile  ilgili  gizli cesurca bir  karar alabilirsiniz.23 Mart’ta bir  Ay  tutulması meydane  gelecek.Bu  Ay  tutulmasında pozitif  kalmay a özen gösterin . Hayata güzel  pencereden  bakın . Her şey yoluna girecek.Ayın  24  gibi  bir yerden miras ya  da  para  gelebilir.Mali kısıtlamalar yapmakta fayda var.Ayın sonunda  da alışveriş  çılgınlığı içersinde kendinizi bulabilirsiniz.Amman aaa bütçeye  dikkat .

Hayata hayalinizdeki pencereden bakmanız dileğiyle .

Umut  dolu bir bahar  olsun …

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN )

image

Mart ayına Merkür  değişkliğinin etkisiyle yeni  iş fırsatları  karşınıza  çıkacaktır. Fırsatları değerlendirme  ve  faaliyete  geçirme  zamanı diyoruz. İlk haftalar  şöyle bir  sakinleyin ve  kendinizi rahatlatmak için birşeyler yapın dinlenin.Şöyle bir silkeleninde  kendinize gelin.

9 Mart’ta Balık burcunda bir  Güneş tutulması  meydana gelecek. Güneş  tutulmasının  etkisiyle bir kariye rfırsatı sizin içib doğuyor olacak.Yoğun, iyi bir çalışma içerisind ekendiniz bulabilirsiniz. Fakat  bu  sırada ailenizi  ihmal etmeyin onlarada vakit ayırın.Ayın 10  gibi hayatınızdak otorite figürleriyle  başa çıkmak  bir  hayli  zor olabilir. Ayın  23 ‘de bir Ay  tutulması  meydana gelecek. Bu ay  tutulmasında bir flörtün  sonuna gelebilirsiniz. Ama  üzülmeyin ayın  25  gibi birsiyle yeni  başlangıç için adım atabilirsiniz. Uzun vadeli imzalamak istediğiniz bir  anlaşma varsa 29  Mart’ı bekleyin .Daha  kazançlı duruma geçebilirsiniz.

Hayata hayalinizdeki pencereden bakmanız dileğiyle .

Umut  dolu bir bahar  olsun …

YENGEÇ(21 HAZİRAN -22 TEMMUZ)

image

Mart ayında  yapmak ve  yaptırmak istediğiniz şeyi karşınızdakine cazibenizle  kolaylıkla yaptırabileceksiniz.6  Mart ‘tasamimi   bir  karşılaşmayla kendinize olan güveniniz daha da artacak. Bazı hayatınızda yolunda  gitmeyen şeyler olmuş olabilir.Fakat bahar size şans getirecek mutlu olmak elinizde.9  Mart’ta Balık burcunda bir  Güneş  tutulması  meydana  gelecek. Bu Güneş tutulmasında yaptığınız çalışmalarda bir hayli zorlanbilirsiniz fakat sonunda  karşılığını fazlasıyla  alacaksınız  birazcık  sabır  diyoruz.Mart’ın  12 ‘si gibi Venüs’ün etkisiyle birlikte yeni tatil planları yapabilirsiniz. Size planladığınız tatil moral olarak motive olmanızı  sağlayacaktır.Ayın ortalarına  doğru kalbinizde kelebekler uçuşa bilir.Yeni bir  aşk  doğabilir.23 Mart’ta bir  ay  tutulması  meyda gelecek bu Ay tulmasında

Mantığınız ve  duygularınız  arasında gel gitler yaşabilirsiniz.Dengelemeye  çalışın ve olayları akışına bırakmayı  deneyin.Ayın sonlarına  doğru  finansal bakımdan güçlenebilirsiniz.

Hayata hayalinizdeki pencereden bakmanız dileğiyle .

Umut  dolu bir bahar  olsun …

ASLAN (23TEMMUZ 22AĞUSTOS )

image

Mart ayının ilk  haftası aşka  tüm kapıları açıyorsunuz. Bahara adım atmışken şimdi aşksız olmaz. Şans verdiğinizde sizlerede şans verilecektir.Özel hayatınızda ve dış çevrenizle dengeyi bulmaya çalışın işleri yokuşa sürmekten kaçının.İlişkilerde uzlaşma yolunda gitmelisiniz.Rahatlamak için tatile ihtiyacınız var.9 Mart’ta Balık burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek.Bu Güneş tutulmasıyla birlikte  daha  içe dönük olabilirsiniz. Duygularınızı paylaşmaktan kaçınabilirsiniz. Rahatlayın ve  gevşemeyi  deneyin. Her şeyin daha çok yolunda gittiğini kendiniz göreceksiniz.Güneş tutulmasının etkisiyle çevrenize gergin davranışlar sergileyebilirsiniz.Bencil davranışlardan uzak  durun. Ayın ortalarına doğru finansal bakımdan rahatlıyorsunuz. Bir yerlerden  miras ya  da para gelebilir.Ayın 16 ‘sı parayla ilgili  güzel haberler gelebilir. Yüksek ücretli bir iş başvurusu fırsatı gelebilir.

23 Mart’ta bir  Ay  tutulması meydana gelecek bu  Ay tutulmasında hatalardan kaçının.Hayal kırıklığına uğramamak adına adımlaınıza,  davranışlarınıza dikkat etmeniz  gerekiyor.Ayın sonunda partnerinizle  güzel vakit geçirebileceğiniz ortam hazırlmk  size iyi gelecektir.

Hayata hayalinizdeki pencereden bakmanız dileğiyle .

Umut  dolu bir bahar  olsun …

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

image

Mart ayının ilk haftası  iş temposunun içinde kendinizi gömülmüş hald ebulabilirsiniz. İş ile ilgili mücadele içinde olacaksınız. Ara ara gerginlikler ile karşılaşabilirsiniz. Biraz rahatlamanız gerekiyor. Şöyle bir kafanızı kaldırın artık  nefes almayı deneyin. Çektiğiniz sıkıntıların karşılığını meyve olarak alacağınızı  göreceksiniz.5 Mart ile birlikte aşk size bir adım daha yaklaşıyor olacak. Katı  gibi  gözüken kalbinizi her an birisi çalabilir. Karşınızdaki

Kişiye şans verin. Kaçak oynamak boşa kürek çekmekten başka bir şeye yaramaz.

Biraz hayatınızda romantizm gerekli. 9  Mart’ta bir  Güneş tutulması meydana gelecek. Bu Güneş tutulmasıyla birlikte olaylara karşı  daha ılımlı yaklaşacaksınız.Aileniz ile aranızdaki anlaşmazlıklara son vermeniz gerekiyor.Stresli ortamlardn uzak durmaya çalışın. Mart ayının ortaslarında sizin için birisi ile buluşabilirsiniz. Onunla ilgili planlar yapabilir ve bir ilişkiye  başlama  kararı alabilirsiniz. Bir ilişkisi olanalrd nişan ya da  evlilik kararı alabilirler.Düşüncelerinizin arkasında durun ve  kaçmayın .Her şeyin  güzel olması  avuçlarınızda.23 Mart’ta Ay  tutulması meydana gelecek bu Ay tutulmasında geliriniz ile  ilgili sıkıntılı bir  dönemden geçebilirsiniz. Şimdiden bütçenizi ayarlamanız gerekiyor.Bu dönem kısa  sürecek ve ay sonu biraz daha  rahatlayacaksınız. Eğer bir iş arıyorsanız ay  sonu  iyi bir iş fırsatı karşınıza çıkabilir.Mart ayını daha  da güçlenerek  kapatacaksınız.

Hayata hayalinizdeki pencereden bakmanız dileğiyle .

Umut  dolu bir bahar  olsun …

TERAZİ (23 EYLÜL 22 EKİM )

image

Mart ayına romantik alanın etkisi altına girerek başlıyorsunuz.Yeni güzel  başlangıçlar sizleri bekliyor olacak.Evinizi yenileyebilirsiniz.8 Mart’ta bir Güneş  tutulması meydana gelecek.Bu Güneş tutulması ile birlikte bir takım sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.Bu ara kendinize dikkat edin ve yorulmamaya  özen gösterin .Stresli olduğunuz dönem içerisinde ailenizin desteğini alacaksınız ve  bu  size güç verecek.Yep yeni güzellikler bu Mart ayında sizle olacak.Kendinizi ödüllendirin.20 Mart gibi büyük bir projeye başlayabilirisiniz. Bu  proje  yükselmenizde sizin için iyi bir şans  olacak. 21 Mart ilişkilerinizi  düzeltmeniz için iyi bir  fırsat.İkili iilişkilerde çözüm odaklı olacaksınız.23 Mart’ta bir  Ay  tutulması meydana  gelecek bu Ay tutulmasınd br şeylerin sonuna gelmiş olabilirsiniz. Bazı şeylere nokta  koyma  zamanı. Unutmayın bir bitiş  diğer güzel şeylerin başlangıcıdır .Kendiniz gergin hissettiğiniz an çevrenizde yakın bulduğun birinden destek alın ve  tavsiyelerini dinleyin.Mart ayını sevgi dolu ve güzel umutlarla kapatacaksınız.

Hayata hayalinizdeki pencereden bakmanız dileğiyle .

Umut  dolu bir bahar  olsun …

AKREP ( 23 EKİM – 21 KASIM )

image

Mart ayına çevrenizden gelen takdirlerle merhaba  diyeceksiniz. Takındığınız , sergilediğiniz tavırlar övgüyle karşılanıyor. Ve bu  siz  güzel kalpli Akreplere  güç verecek.Yeni bir iş  teklifi alabilirsiniz . Sadece birazcık daha  zamanı  var. Gücünüzü kaybetmeyin. Her şey yoluna girecek ve istediğiniz gibi olacak.Yalnız olan Akreplerin  flörtleri  olabilir. Flörtler aşka dönüşebilir. Şanslı bir partnere sahip olan siz Akreplerse  daha da bir birinize bağlanacaksınız ve  bu  sizlere güç verecek. Mart ayının ilk haftları  parasal bakımdansıkıntılı bir  dönemden geçebilirsiniz alışveriş  çılgınlığından  kaçının.Borca girmemek sizler  için şu ara  en iyisi olacak. 9  Mart’ta bir  Güneş  tutulması meydana gelecek bu tutulmada rahatlamak adına  eğlenmek  isteyebilirsiniz. Ama  tutulma sırasınd kendinizi  dinlendirin ve meditasyon yapın . Rahatlayın şu güzel  bahara girmişken kısa  yürüyüşler size  daha iyi gelecektir.Ayın 12 si civarları sevdiğinizle birlikte romantik kısa bir  yolculuk yapabilirsiniz

Ayın ortasında hayalinizi gerçekleştirmek için harika bir  frsat karşınıza çıkacak ve çok mutlu  olacaksınız. 23  Mart’ta  Ay  tutulması meydana gelecek bu Ay  tutlmasında bazı gizli gerçekleşen olaylar canınızı  sıkabilir. Gergin ortamlardan uzak durmaya  çalışın. Size kim iyi gelecekse onun yanına gidin . Mart ayını yeni gerçekleştireceğiniz hayalleriniz ile kapatacaksınız. Unutmayın sihir avuçlarınızda saklı .

Hayata hayalinizdeki pencereden bakmanız dileğiyle .

Umut  dolu bir bahar  olsun …

YAY (22 KASIM-21 ARALIK )

image

Mart ayına  daha dinamik  daha kararlı gireceksiniz.Mart ayında aile ilişkileriniz daha  da güçlenecek. 9  Mart’ta Güneş tutulması meydana gelecek  bu Güneş tutulmasıyla birlikte yeni bir  yere tşınma kararı alabilirsiniz.Bu kararı iş nedeniyle alabilirsiniz. Profesyonel bakımdan güçlenebileceğiniz  döneme girebilirsiniz.Biraz  zorlansanızda güzel günleri  beraberinde getirecek.Mart ortasına doğru  artık bir oh demek  isteyeceksiniz. Dinlenmek  için kısa bir tatil sizlere iyi gelecektir. Gücünüzü toplamanız için dinlenmek  şart.Aynı zamanda ayın  16 gibi iyi  güzel bir iş  teklifi albilirsiniz  değerlendirebilirsiniz.Mart ayı içerisinde biraz daha aile ile vakit geçireceksiniz. Onların varlığı sizin rahatlamanızı  sağlıyor olacak.

23 Mart’ta  bir  Ay tutulması  meydana  gelecek.Bu Ay tutulmasında kendiniz bir  organizasyonun içerisinde  bulabilirsiniz. Azda olasa kafanızın dağılmasını  sağlayabilir. Ve bulunacağınız ortamda gözler sizin üzerinizde olacak. İş ile kariyerinizle ilgili yükselme dönemi içerisine girebilirsiniz.Ayın sonunda hobilerinize  yer verin. Güzelliklerin sizinle olmasını istiyorsanız  ilk önce kendinize inanın ve harekete geçmekten korkmayın.

Hayata hayalinizdeki pencereden bakmanız dileğiyle .

Umut  dolu bir bahar  olsun …

OĞLAK ( 22 ARALIK- 19 OCAK )

image

Mart ayına daha güçlü dinamik bir ruh halinde giriyorsunuz. Yaşadığınız tüm üzücü olaylar güçlenmenizi sağladı ve daha  da güçlendiniz. Yeni  umutlarla  tüm kötülüklerden arınmış olarak bahara merhaba diyeceksiniz.Girişimde bulunacağınız her şey size ilham verecek.ve istediğiniz  güce ulaşacaksınız.9  Mart’ta  Balık burcunda bir  Güneş tutulması meydana gelecek.Güneş tutulmasıyla birlikte  hayallerinize bir  tık  daha ulaşçaksınız. Bazılarınızda bu güzel enerjiden yararlanıp  hayallerini gerçekleştirecek.Hayallerinle kendi sihrini oluşturabilirsiniz.Zor bir işe girişmiş olabilirsiniz. Fakat siz kararlılığınız ile ideallerinizi gerçekleştireceksiniz.Kararlı olun ve vazgeçmeyin.

23 Mart’ta  bir Ay  tutulması gerçekleşecek . Bu tutulma  özel ve iş hayatınızda son olarak dengeyi kuracak ve  de yolunuza kararlı bir şekilde devam edeceksiniz.

Olumsuz düşüncelerinizden arınmış olarak Mart ayını kapatacaksınız.

Hayata hayalinizdeki pencereden bakmanız dileğiyle .

Umut  dolu bir bahar  olsun …

KOVA (20 OCAK -18 ŞUBAT )

image

Mart ayına kötü düşüncelerden arınmış olarak merhaba diyeceksiniz . Kendinizi daha güçlü  hissedeceksiniz . Problemlernizin üstesinden kendinize inanarak  gelebilirsiniz .Mart‘ın ilk haftası sizi  heycanladıracak bir arkadaşlık başlayabilir. Evliysenizde eşinizle birlikte istediğiniz her neyse onun kararını alabilirsiniz.Güzel  umutlarınızı  gerçekleşeceği  güzel uzun bir  dönem sizi bekliyor olacak. Size  cazip gelen bir iş  teklifi gelebilir ama bu  iş  teklifine hemen atılmayın düşünün. Pek gerçekçi bir iş teklifi olmayabilir.Dikkat  diyoruz.

Kredi çekebilirsiniz  , finansal  konular gündeminizde olacak.Borç vermekten kaçının.

9 Mart’ta bir Güneş  tutulması meydana  gelecek.Güneş tutulması ile birlikte yeni  bir iş  teklifi alabilirisiniz. Fakat  Mart ayında alcağınız iş  teklifleirni  iki  kere düşünün derim.

Tutulmanın etkisiyle  gelir  sektörünğzde artış meydana gelebilir.Mart’ın ortlarına  doğru romatik bir karşılaşmayla bir birlikteliğe  adım atabilirsiniz. Çocuk düşünenler içinse iyi bir zamanlama olabilir.23 Mart’ta bir  Ay tutulması meydana gelecek bu ay tutulmasında hayal kırıklıkları yaşabilirsiniz. Öfkenizi kontrol  altına  almalısınız.Kötü  düşüncelerden kendinizi arındırmaya çalışın .Ay  sonu harika bir enerji altına gireceksiniz. Umutlu ve  süprizleri içinde barındıran bir Mart ayı siz Kovaların olacak.

Hayata hayalinizdeki pencereden bakmanız dileğiyle .

Umut  dolu bir bahar  olsun …

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART )

image

Mart ayına  kendimizi zihinzel bakımdan daha güçlü hissederek merhaba diyeceğiz.İlişkilerimizde zorluk  çekmeyeceğiz ve kendimizi daha güçlü

hissedeceğiz.Mesleki  bakımdan kariyerimizde  yeni fırsatlar ile karşılaşacağız

Mesleki bakımından başarıyı elde edeceksiniz.İş yerinde  kendinizi  göstereceksiniz

Başarı dolu bir ay sizlerin olabilir.9  Mart’ta  bir Güneş tutulması meydana gelecek.

Güneş  tutulmasıyla birlikte çevrenizdekileri her konuda destekleyen tarafta olacaksınız. Yaptığınız her şeyden daha fazla zevk alacaksınız.Alışveriş çılgınlığı içide kendinizi bulabilirsiniz. Ya  da zevk aldığınız bir şey  üzerine yoğunlaşmak sizin ruhunuzun rahatlayıp kötü düşüncelerden uzaklaşmanızı sağlacak.

Mart’ın  16  ‘sı  gibi  bir dostluğunuz aşka dönüşebilir.Duygularınızı  ifade etmek  çok kolay olacak.Aşk sizinle  olacak. Karşınızdakine şans verin . Güzel mutlu bir gelecek sizi olabilir.23 Mart’ta bir Ay tutulması meydana gelecek. Mali bakımdan bir takım zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ayın 25 ‘den sonra kariyerinizde  karşılaşacağınız yeni fırsatlar oluşabilir.Ay sonunu eğlencenin dibine vurarak kapatabilirisiniz. Katılacağınız parti ve organizasyonlar moralinizin yerine gelmesini sağlacaktır.

Mart ayını yeni umut dolu aldığınız kararlar ile daha güçlenmiş olarak kapatıyorsunuz.

Hayata hayalinizdeki pencereden bakmanız dileğiyle .

Umut  dolu bir bahar  olsun …

 

 

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...