House of Cards’ın çekimleri başlıyor

Share

Kevin Spacey skandalı sonrası ekimde askıya alınan diziyi çeken 300 kişilik ekibe en az iki hafta daha, yani 8 Aralık’a dek maaş ödemesi yapılacağı e-postayla bildirildi. Bu sebepten 6. sezonun çekimlerinin 8 Aralık’ta başlayacağı beklentisi doğdu.

‘BİR KİŞİDEN DAHA BÜYÜK’

Şirket gönderdiği e-postada ekibe ”Son iki ayda daha önce öngörmediğimiz şekilde sınandık, ama bu prodüksiyonun da bir kişiden daha büyük olduğunu öğrendik. En sadık ve en yetenekli prodüksiyon ekiplerinden biriyle çalışmaktan gurur duyuyoruz” diye seslendi.

UNDERWOOD’SUZ YAZIYORLAR

Dizi yazarlarının Spacey’yi dışarda bırakacak şekilde yeni bölümleri şekillendirmeye çalıştıkları belirtildi. Dizide başkahraman Frank Underwood’u canlandıran ve yapımcılardan biri olan Spacey, hakkındaki cinsel saldırı suçlamalarının ardından kovulurken İngitere’de de Old Vic tiyatrosunun artistik direktörlüğünü yaparken seri tacizlerde bulunduğu gerekçesiyle soruşturuluyor. Oscar ödüllü ünlü aktör, suçlamalar başlayınca tedavi gördüğü açıklamasının eşliğinde ortadan kayboldu.

Sputnik

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...