James Bond Olmak Pahalıya Mal Oluyor

Share

Başrollerinde Daniel Craig, Monica Bellucci, Naomie Harris, Christoph Waltz, Lea Seydoux gibi isimlerin yer aldığı ve iki haftadan az sürede, 300 milyon dolar hasılat elde ederek yapımcısını sevindiren Spectre, ile James Bond bir kez daha gündemde.

Aksiyon sahneleri kadar sahip olduğu ürünler ve cihazlarla da dikkat çeken İngiliz ajan 007’ye benzemek ise oldukça pahalı bir uğraş.

Takım elbise tercihini Tom Ford’dan yana kullanan Bond’un filmde giydiği lacivert takımın fiyatı 4 bin 920 dolar.

Ayakkabı tercihinde İngiliz markası Crockett’ten şaşmayan Bond’un filmde kullandığı ayakkabılardan en ucuzu ise 535 dolar.

Montta Herringbone overcoat’u tercih eden 007’nin bu görünüşünün bedeli 4 bin 700 dolar.

Konu saat olunca Omega’dan vazgeçmeyen Bond 6 bin 350 dolarlık Omega Seamaster 300 ve 6 bin 150 dolarlık Omega Aqua Terra Limited Edition ile karşımıza çıkıyor.

Güneş gözlüğünden yana tercihini Fransız Vuarnet Glacier’den yana kullanan 007’ye benzemeye kararlıysanız bu ürün için harcamanız gereken meblağ 600 dolar.

Modern dünyada eskiye olan bağını koparmamaya özen gösteren İngiliz ajanın filmde kullandığı retro çantanın fiyatı bin 200 dolar.

Bond denilince elbette akla Aston Martin geliyor. Dördüncü defa 007’yi oynayan Daniel Craig bu filmde tercihini Aston Martin DB10’dan yana kullandı.

24. James Bond filmi olan ve serinin 1,1 milyar dolar hasılat yapmış bir önceki yapımı ‘Skyfall’un izinden giden ‘Spectre’de Daniel Craig son defa 007 olarak ekran karşısında.

NTV

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...