Apple iPhone 5s’i Yeniliyor!

Share

iPhone 6c ve 4 inçlik yeni iPhone modeli söylentilerinin zirve yaptığı şu günlerde ortaya yepyeni bir söylenti atıldı. Apple yeni bir iPhone 5s üzerinde çalışıyor.

Apple’ın geçtiğimiz aylarda gerçekleşen büyük etkinliğinde 4 inçlik yeni bir iPhone modeli tanıtacağı ve bu modelin isminin ise iPhone 6c olacağı iddia edilmişti.

Fakat beklenen olmamış ve Apple, ne iPhone 6c’yi ne de 4 inçlik yeni bir iPhone modelini tanıtmamıştı. Yine de 4 inç boyutundaki yeni iPhone modeli hakkındaki söylentiler azalmadı.

Geçtiğimiz günlerde Apple’ın yeni 4 inçlik modeli üzerinde çalıştığı ve bu modelin 2016’nın 2. çeyreğinde tanıtılacağı iddia edilmişti. Bugün ise bu iddialar yepyeni bir boyut kazandı.

Ortaya atılan yeni bir söylentiye göre Apple sıfırdan yeni bir 4 inçlik model üzerinde çalışmak yerine hali hazırda ülkemizde de 2000 TL civarlarında satılan iPhone 5s’i revize etme kararı almış.

Apple’ın üzerinde çalıştığı yeni iPhone 5s modelinin iPhone 6 standartlarında bir kalitede olacağı da gelen bilgiler arasında.

2016’nın ilk yarısında tanıtılması planlanan iPhone 5s’in gücünü A8 yonga setinden alacağı ve kamerasında bazı iyileştirmeler yapılacağı iddia ediliyor.

Bu sene satışa sunulan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’la hayatımıza giren 3D Touch özelliğinin ise büyük ekranlı iPhone modellerine has bir opsiyon olarak kalacağı yani yeni iPhone 5s’te bu özelliğin bulunmayacağı da sızdırılan bilgiler arasında.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...