Apple, 5 Farklı iPhone 7 Test Ediyor

Share

Teknoloji devi Apple’ın, 5 farklı iPhone 7 modeli üzerinde testler yaptığı iddia ediliyor. Peki, iPhone 7 modelleri arasında ne gibi farklılıklar olacak?

15-12/01/iphone-7-1448953191.jpg

iPhone 6s’in satışa sunulmasının ardından iPhone 7 ile ilgili sızıntılar gelmeye başlamıştı. Tasarımı iPhone 7 ile değiştirecek olan Apple’ın, nasıl bir iPhone modeli ile karşımıza çıkacağını kestirmek çok güç. Ancak yeni gelen sızıntılar iPhone 7 hakkında ipuçları veriyor.

Çin’in Twitter’ı olarak bilinen Weibo’da yer alan sızıntılara göre Apple, 5 farklı iPhone 7 modeli üzerinde çalışıyor. Test edilen iPhone 7 modelleri arasında Apple’ın Lightning konnektörü yerine son dönemde MacBook ve Android telefonlarda görmeye alışkın olduğumuz USB-Type-C portunun kullanıldığı söyleniyor.

Diğer iPhone 7 modelinde ise 3D Touch teknolojisini barındıran ekranın üzerine yerleştirilmiş parmak izi okuyucu ve çift kamera özelliği yer alıyor. Apple’ın kablosuz şarj destekli bir iPhone 7 modeli üzerinde çalıştığı da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Sızıntılar ekran boyutunun ana ekran tuşunun kaldırılarak büyüyeceğine işaret ediyor. Bu 5 farklı iPhone 7 modelinin henüz test edildiğini ve 2016 yılında iPhone 7 ve iPhone 7 Plus olarak iki farklı iPhone 7 modelinin tanıtılacağının altını çizmekte fayda var. Tabii Apple sürpriz yapıp uzun bir süredir ortada dolaşan 4 inç’lik iPhone 7 modelini de tanıtabilir.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...