Samsung Galaxy Note 7, 3.599 TL’ye Satışta!

Share

Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy Note 7’nin Türkiye fiyatı, merak konusuydu. Bugün Galaxy Note 7 Türkiye lansmanı ile Galaxy Note 7 fiyatı belli oldu.

Samsung, merakla beklenen Galaxy Note 7 modelini, 2 Ağustos günü resmi olarak duyrulmuştu. Phablet pazarının lideri olan Note serisinin yeni üyesi olan Note 7, sahip olduğu teknik özellikler ile kullanıcılara üst seviye bir deneyim sunmayı başarıyor.

Samsung Galaxy Note 7 modelinin özelliklerini kısaca özetlemek gerekirse, Exynos 8890 yonga setinden güç alan cihazda 4 GB RAM yer alıyor. 5.7 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlükte Super AMOLED ekranın kullanıldığı telefon, 64 GB dahili depolama alanı ile geliyor.

HDR video destekli 12 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kameranın yer aldığı Galaxy Note 7, fiyatı ile üst düzey telefon olduğunun sinyalini veriyor.

Samsung’un Türkiye lansmanı ile Galaxy Note 7 fiyatı resmen açıklandı. Galaxy Note 7 fiyatı 3.599 TL olarak belirlendi. Galaxy Note 7’yi ön sipariş veren kullanıcılar ise Galaxy VR’a ücretsiz sahip olacak. Galaxy Note 7, Türkiye’de 26 Ağustos günü satışa sunulacak.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...