Android’li Yeni Nokia Telefonları Ne Zaman Geliyor?

Share

Android işletim sistemine sahip Nokia modelleri için tarih belli oldu. Microsoft yeni Nokia telefonları ne zaman piyasaya sürecek?

Yeni Nokia telefonları ne zaman geliyor?

Nokia ismi halen hepimiz için özel bir yere sahip. Zamanın efsane telefon üreticisi yıllar geçtikçe Teknolojiye artık uyum sağlayamadığı için rakiplerin gerisine düşmüştü.

Windows Phone ardından yeniden Android zamanı

Microsoft, daha önce iki farklı Nokia modelinin Android işletim sistemiyle geleceğini duyurmuştu. Elbette bu heyecan verici duyurunun ardından telefonlar için çıkış tarihi açıklaması bekleniyordu.

PhoneArena’nın haberine göre Microsoft Asya CEO’su James Rutherfoord, dünya çapında iki yeni telefonun 2016 sonunda, iki yeni “akıllı” telefonun ise 2017’nin ikinci çeyreğinde geleceğini açıkladı.

Daha önce Dünya Mobil Kongesi’ne katılacağını açıklayan ama akıllı telefon tanıtımı konusunda garanti vermeyen Microsoft, bu kez telefonları tanıtacağını da resmen duyurmuş oldu.

Giriş ve orta seviye arası olması beklenen yeni Nokia telefonlar hakkında detaylı ürün bilgilerine önümüzdeki dönemde ulaşmayı bekliyoruz. Bakalım telefonlar isimleriyle birlikte ne zaman ortaya çıkacaklar?

Shiftdelete

 

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...