Joker ve Harley Quinn, Beyazperdeye Dönüyor

Share

Hayal kırıklığı yaratan Suicide Squad’ın sevilen çifti Harley Quinn ve Joker beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor. Üstelik DC çizgi romanlarından uyarlanan ve büyük ilgi uyandıran proje cephesinde heyecan uyandıran gelişmeler yaşanıyor!

Kısaca hatırlatmak gerekirse fragmanlarıyla merak uyandıran Suicide Squad vizyona girdiğinde beklentileri karşılayamamıştı. Buna rağmen filmde gördüğümüz Harley Quinn fazlasıyla beğenildi. Özellikle onun Joker ile ilişkisi fazlasıyla dikkat çekiciydi. Çizgi romanlardan farklı ele alınan Joker ve Harley Quinn’in arasındaki uyum yeni projelerin doğmasına neden oldu. Bundan en öne çıkanı ise Joker ve Harley Quinn filmi oldu.

The Hollywood Reporter‘ın haberine bakılırsa Joker ve Harley Quinn’i bir kez daha beyaz perdeye taşımak için çalışmalar başladı. Başrollerde tahmin edilebileceği üzere Jared Leto ve Margot Robbie yer alacak. Warner Bros. büyük beklentilere neden olan proje için güvenilir isimlerle görüşmeleri sürdürüyor. Yönetmenlik için Glenn Ficarra ve John Requa ile imza aşamasına geldikleri söyleniyor. Bu ikili 2011 yılında vizyona giren Crazy, Stupid, Love’ın yanı sıra geçen sezonun beğenilen dizilerinden This Is Us’ı izleyicilerle buluşturmuştu.

“Suç içeren bir aşk hikayesi” olarak tanımlanan filmin ismi henüz belli değil. Vizyon tarihi de kararlaştırılmadı. Fakat Warner Bros.’un Suicide Squad 2’nin yanında bu projeye öncelik verdiği dile getiriliyor.

Log

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...