Rosberg: F1’de Yarışmak İçin Bir Sebebim Kalmadı

Share

Nico Rosberg, şampiyon olduktan sonra Formula 1’de gerçekleştirmek istediği herhangi bir hedefi veya hayali kalmadığını söyledi.

Alman pilot, 2006-2016 yılları arasında F1’de yarışmış ve 2016 yılında Hamilton’ı mağlup ederek şampiyon olmuştu.

Şampiyon olduktan sadece günler sonra emekli olan Rosberg’in gelecekte Formula 1’e geri dönebileceği konuşuluyor.

Fakat Japonya GP’sinde konuşan 32 yaşındaki pilot, F1’de yarışması için bir sebebi olmadığını söyledi.

“Aldığım karar ve yeni hayatımdan memnunum. Formula 1’den veya motor sporlarından kopmuyorum fakat önceki hayatımdan tamamiyle farklıyım.”

“Yeni zorluklara bakıyorum, yeni işler ve yeni şeyler geliştiriyorum. Hayatı farklı şekilde tanıyorum. Bu benim için çok önemli.”

“Yapmak istediğim çok şey var. 30 yaşını geçtim ve bu yılları mutlu şekilde geçirmek istiyorum. Formula 1’de yarışırken bunu yapmak kolay olmuyor.”

“Bir pilotsanız fazla vaktini olmuyor. Şimdi bu vakte sahibim, ailemle istediğim kadar vakit geçiriyorum. Onlarla ilgilenmeyi seviyorum.”

“Aldığım karardan hiç pişman değilim. F1’de yaptıklarımdan memnunum. Şampiyon oldum, tıpkı babam gibi. Her zaman bunu hayal ettim ve hayalimi gerçekleştirdim.”

“Formula 1’de çok şey yaşadım fakat her şey bitti. Artık yeni bir hayatım var. Bunun keyfini çıkartıyorum.”

Motorsport

Hande Sheref

Daha çocukken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşen Hande, Los Angeles'ın bitmeyen sıcak rüzgarlarıyla her güne daha olgunlaşmış ve bilge olarak uyandığına inanıyor. Bir gün ülkesine dönme hayalinden asla vazgeçmeyen Hande Sheref, hayatın tadını çıkartmaktan geri kalmıyor. Serinletici'de ağırlıkla dünya ve teknoloji çalışmalarında yer alan yazar, hayatın bir resim tablosu olduğuna inananlardan...

You may also like...