iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Satışa Sunuldu

Share

Apple’ın 12 Eylül tarihinde düzenlediği etkinlikte tanıtımını gerçekleştirdiği iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri Türkiye’de satışa sunuldu.

Kullanıcıların uzun süredir merakla beklediği gün geldi ve yeni iPhone modelleri bugün itibariyle ülkemizde satışa sunuldu.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus satışa çıktı!

Satışın sadece Apple mağazaları ile kısıtlı olmadığını ve Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone gibi GSM operatörlerinin yanı sıra, birçok alışveriş mağazasının yeni iPhone modellerini satışa sunduğunu belirtmek isteriz.

İnternet üzerinden sipariş veren kullanıcılara ücretsiz kargo imkanı sunan Apple, teslim süresinin 1 – 3 iş günü arasında olduğunu belirtiyor.

Bunun yanı sıra ürünü Apple mağazalarından satın almak isteyen kullanıcılar için ise, cihaz ayırtma şansı sunuluyor.

Bu sayede Apple mağazasına gittiğinizde, stok problemi ile karşılaşmadan sizin için ayrılan cihazı satın alabiliyorsunuz. Bu imkandan yararlanmak isteyenlerin iCloud hesabı ile sisteme giriş yapması gerekiyor.

iPhone 8 Plus Satışa Sunuldu

Kontrol ettiğimizde her iki mağaza için ( Akasya ve Zorlu Center ) herhangi bir sorun olmadan yeni iPhone modellerinin ayırtılabildiğini gördük.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...