Elon Musk, şekerleme şirketi kuruyor

Share

Son dönemde verdiği demeçler ile elektrikli otomobil odaklı Tesla Motors şirketine zarar veren Elon Musk, başka bir sektöre daha el atacak gibi gözüküyor. SpaceX, The Boring Company ve Solar City gibi şirketlerin ardından Elon Musk şekerleme şirketi ile şaşırtabilir!

Elon Musk şekerleme şirketi kuracak!

Musk, finansal anlamda sıkıntılar yaşamaya başlayan Tesla Motors ve SpaceX için ilginç bir karara imza atıyor. Milyarder daha önce The Boring Company için fon sağlamak amacıyla alev silahı satma gibi çılgın bir fikri hayata geçirmişti. Şimdiki hedef ise diğer şirketler için şekerleme satışına başlamak olacak.

Twitter üzerinden bir şekerleme projesine başladığını ve işlerin muhteşem gittiğini paylaşan Musk, gelen sorulara çok ciddi olduğunu şeklinde yanıt vermekten de geri durmuyor. Tabii ki içimizde hala ünlü girişimcinin dalga geçip geçmediği konusunda soru işaretleri mevcut.

Musk’ın geçtiğimiz günlerde kendisine gelen sorulara sürekli olarak sıkıcı ve saçma yakıştırmalarında bulunmuş olduğunu hatırlatalım. Bu cevaplar milyardere pahalıya patlamış ve Tesla hisse değerlerinde önemli düşüş yaşanmıştı.

Elon Musk şekerleme işine gerçekten girer ve çılgın fikirlerini bu sektöre de taşır ise oldukça eğlenceli sonuçların ortaya çıkabileceğini şimdiden söyleyebiliriz. Falcon Heavy roketleri şeklinde şekerler veya Tesla Model 3 kutulu şekerler ya da devrimsel tat deneyimleri olduğunu bir düşünün.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...