Doğuş yatından sonra jetini de satışa çıkardı

Share

Doğuş Grubu‘nun yöneticisi ünlü iş adamı Ferit Şahenk, geçen haftalarda Nahita isimli yelkenlisi ve Gladiator isimli yatını satışa çıkarmıştı. Doğuş Grubu, daha öncede Kocaeli’nde bulunan AVM’sini satışa çıkarmış ve Gebze Center AVM için Seyir Gayrimenkul ile satış görüşmelerine başlamıştı.

Antalya 2000 Plaza’yı da 10 milyon 600 bin lira gelirle elden çıkaran Doğuş Grubu, Kocaeli’nde bulunan Gebze Center AVM’yi, Nahita isimli yelkenlisi ve Gladiator isimli yatını ve şimdide Körfez Havacılık TC-KHB kuyruk numarasına sahip olan Gulfstream G-450 S/N 4175 model iş jetin satışa çıkardı.

Doğuş Grubu’na ait jetin satış ilanı Gulfstream’in internet sitesinde yayımlandı. Doğuş’un Körfez Havacılık TC-KHB kuyruk numarasına sahip olan Gulfstream G-450 S/N 4175 model iş jetinin maliyetinin 14 milyon 250 bin dolar, TL bazıyla ise 64 milyon lira olduğu duyuruldu.

Son zamanlarda sıkıntılı günlerden geçen Doğuş Grubu, elindeki tüm varlıklarını satışa çıkardı. Doğuş Grubu’nun Gebze’de bulunan AVM, oto showroom ve oteli de elinden çıkarması durumda sadece elinde Maslak ve Etiler’de bulunan iki Doğuş Center kalacak.

Ekonomi Haber

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...