Galaxy Note 9 tasarımında yenilik olmayacak

Share

Samsung’un merakla beklenen akıllı telefonu Samsung Galaxy Note 9 tasarımı hakkında iddialar her geçen gün çoğalıyor. Şimdi de Note 9’a ait bulunduğu iddia edilen kimi görseller ortaya çıktı. Cihazın ön tarafının tasarımını gösteren bu görsele göre cihaz, serisinin bir önceki mensubu Galaxy Note 8 ile hemen hemen tıpkı tasarıma sahip olacak.

Galaxy Note 9’un ön tarafı Note 8 modelinde de bulunduğu gibi uçtan uca ekran teknolojisiyle gelecek. Çerçevelerin olabildiğince ince olabileceği ve Samsung’un çerçeve tasarımı çizgisinin korunacağı telefon, serinin bir önceki telefonu Note 8’e nazaran fazla az daha inceltilmiş çerçeveye konut sahipliği edecek.

samsung galaxy note 9

Bunun yanı sıra Galaxy Note 9’un ekrana entegre parmak izi okuyucusuna sahip olabileceği iddia ediliyor. Tabi, Samsung’un bu teknoloji için müsait zamanı bulup bulmadığı hakkında henüz kesin bir izlerken sahibi değiliz.

Note 9 hakkında öbür ortaya çıkan özelliklere baktığımızda ise cihazın daha gelişmiş bir S-Pen ile istikbali söyleniyor. Hatta Samsung’un Note 9 için hazırladığı ön reklam afişinde S-Pen’in vurgulandığı görülüyor. Cihazın kamera tarafında ise Galaxy S9+ modelinde kullanılan çift geri kameranın kullanılması bekleniyor.

Galaxy Note 9, 9 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan Samsung’un UNPACKED etkinliğinde tanıtılacak.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...