Şov dünyasının en çok kazananı George Clooney oldu

Share

Almanya menşeli haber merkezi Business Insider, ilginç bir araştırma yaptı. Bu araştırmaya göre haber merkezi, dünyadaki ünlü yıldızların ve iş adamlarının saatte kaç para kazandıklarını hesap etti. Söz konusu araştırma, Forbes Dergisi tarafından yayınlanan gelir miktarına göre yapıldı.

Yapılan araştırma sonrasında en çok kazanan aktör bir saatte yirmi yedi bin iki yüz seksen üç olar kazanan George Clooney oldu. Clooney’i, saatte on dokuz bin altı dolar kazanan model Kylie Jenner izledi. Onu da on dört bin yüz elli beş dolarla oyuncu Doyen Johnson izledi. Listede yer alan ünlü basketbolcu LeBron James bir saatte dokuz bin yedi yüz altmış dolar kazanırken, Beyoncê de altı bin sekiz yüz kırk dokuz dolarla listede kendisine yer buldu.

Öte yandan iş adamları sıralamasında ise dev e-ticâret sitesi Amazon‘un sahibi Jeff Bezos, dört milyon dört yüz yetmiş dört bin sekiz yüz seksen beş dolar saatlik kazanç ile listede ilk sırada yer aldı. Onu, Facebook‘un kurucusu olan Mark Zuckerberg bir milyon yedi yüz on iki bin üç yüz yirmi sekiz dolar ile izledi. Larry Page de listede dokuz yüz yirmi dört bin altı yüz elli yedi dolar ile kendisine yer buldu.

Ekonomi Haber

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...