Sarıgül: Şişli’den aday olup büyükşehir adayına destek vereceğim

Share

2019 Mart’ta yapılması planlanan yerel seçimlerle tekrar siyasete dönmeyi planladığı ifade edilen Mustafa Sarıgül, “Büyükşehir adayına destek vereceğim” dedi.

Şişli Belediye Başkanlığı’na dönmeye hazırlanan Mustafa Sarıgül, Gülbağ Mahallesi’nde bulunan Çorum Maksut Köyü Derneği’ni ziyaret etti.

Bina önünde toplanan kalabalığa konuşan Sarıgül, “Geniş bir ekiple Şişli için yeni projeler hazırlıyoruz, yurttaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Şişli Londra ve Paris ile yarışan bir kent haline gelecek. Bu seçimde sadece Şişli için çalışmakla da kalmayacağım, partim büyükşehire hangi ismi aday gösterirse onunla elele verip kapı kapı dolaşacağım. Ortak bir sinerji yaratacağız. Geçen seçimde az farkla kaybettiğimiz İstanbul’u CHP’ye kazandıracağımıza inanıyorum” dedi.

T24

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...