Galaxy Phoenix kameralara yakalandı!

Share

Geçtiğimiz günlerde dünyanın ilk dört arka kameralı telefonunu duyuran Samsung, şimdi yeni bir telefonla daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İşte rengarenk Samsung Galaxy Phoenix!

Samsung Galaxy Phoenix sızdırıldı

Geçtiğimiz günlerde Galaxy A9 (2018) ve Galaxy A7 (2018) modellerinin duyurusu ile tüm gözleri üzerine toplayan Samsung, arka tarafta ilk defa dört ve üç kameraya yer verdi. Şimdi ortaya çıkan Galaxy Phoenix modeli ise artık görmeye alıştığımız çift kamera ile geliyor.

Galaxy A6s ismiyle de anılan Galaxy Phoenix, arka tarafta sol üst köşede yer alan çift kamera kurulumu ve onun altında çift LED flaşa sahip. Onların paralelinde orta tarafta yer alan parmak izi okuyucu ise, şu ana kadar Samsung modellerinde hiç görmediğimiz bir elips benzeri şekliyle konumlandırılmış.

Ön tarafa baktığımızda ise Samsung’un sonsuz ekran adını verdiği 18:9 oranındaki çentiksiz tasarımı görüyoruz. Alüminyum çerçevelere sahip olan akıllı telefon, farklı renk seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Modelin resmi tanıtımı ise 24 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek. Fiyat konusunda ise herhangi bir bilgi mevcut değil.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...