Yeni Samsung Galaxy M serisinin ilk testi ortaya çıktı

Share

Geçtiğimiz haftalarda Samsung’dan Galaxy M serisi akıllı telefon modelleri ortaya çıkmıştı. Modelleri diyoruz çünkü iki farklı model numarası ile karşılaşmıştık. Bu telefonlar SM-M205F ve SM-M305F olarak isimlendirildi. Şimdi ise yeni Samsung Galaxy M serisi ile ilgili ilk performans testleri ortaya çıktı.

Yeni Samsung Galaxy M serisi ortaya çıktı

Yeni Samsung Galaxy M serisi ile ilgili olarak ortaya çıkan ilk test SM-M205F modelinden geldi. Test sonuçlarına geçmeden önce yeni modellerin donanımlarından biraz bahsedelim. SM-M205F 32 ile 64 GB, SM-M305F ise 64 ile 128 GB‘lık depolama seçenekleri ile gelecek. Modellerin isimleri ise donanımlarına göre değişerek M20 ve M30 olması bekleniyor.

Tüm bunların yanında Galaxy M20’nin orta seviye bir telefon olacağını da sizlere aktaralım. İçerisinde 3 GB RAM ve Exynos 7885 işlemcisi bulunacak. İşletim sisteminde ise Android 8.1 Oreo bizleri karşılıyor.

Yapılan testin SM-M205F yani M20 modelinde uygulandığını belirtelim. Ayrıca akıllı telefon testlerinin en önemli örneklerinden biri olan Geekbench’e tabi tutulduğunu belirtelim. Samsung Galaxy M20 tekli çekirdek performansında 1319, çokluçekirdek performansında ise 4074 puan almayı başarıyor.

Yeni Samsung Galaxy M serisi

Samsung Galaxy M20 bölgeye göre değişmesi şartıyla tek ve çift sim kart desteği ile piyasaya sunulabilir. Tüm bunların yanında telefonların fiyatının düşük olması için LCD ekranın da tercih edilebileceğini belirtelim. Yeni Galaxy M serisinin önümüzdeki yıl piyasaya sunulması bekleniyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...