PlayStation Classic Türkiye’de satışa çıktı

Share

Sony, PlayStation 1 sevenler için PlayStation Classic adlı cihazı duyurmasıyla kullanıcıları sevindirmişti. Bugün ise birçok kullanıcı tarafından heyecanla beklenen cihaz satışa çıkarıldı!

PlayStation Classic Türkiye’de satışa çıktı

PlayStation severlerin ilk heyecanının başladığı PlayStation 1’in, daha güncel ve taşınabilir haliyle piyasaya sunulacağı açıklaması oyun dünyasında büyük bir heyecan yaratmıştı.

PlayStation 1 boyutuna göre %45 küçültülmüş ve HDMI desteği ile yeni nesil televizyonlara kolayca bağlanabilecek cihaz 20 oyun ile birlikte satışa sunulacağı söylenmişti.

Nostalji severler için heyecan uyandıran PlayStation Classic, bugün tüm dünya ile birlikte ülkemizde de satışa sunuldu. Cihaz 799 TL fiyat etiketi ile sunuldu. Globalde 99 dolarlık fiyatı ile makul görünen cihaz, ülkemizde yeterli ilgiyi görecek mi bilemiyoruz. İstediğiniz takdirde e-ticaret siteleri üzerinden PlayStation Classic paketini kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Teknik Özellikleri ve Paket İçeriği

PlayStation Classic global ile aynı anda Türkiye'de satışa çıkarıldı! SDN-2

  • Video Çıkışı: 720p, 480p
  • Ses Çıkışı: Linear PCM
  • Giriş/Çıkış: HDMI™ çıkış portu
  • Dış Boyutlar: Yaklaşık 149 x 33 x 105mm (5.8 x 1.3 x 4.1 in) (en x boy x derinlik) (Kontrol cihazı hariç)
  • Konsol Ağırlığı: Yaklaşık 170g (6.0 oz)
  • Kontrol Cihazı Ağırlığı:Yaklaşık 140g (4.9 oz)

Paket içeriğinde ise güç kablosu, HDMI kablosu, 20 Adet oyun ve 2 adet kontrol cihazı bulunacak.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...