Todt: Brezilya GP’yi Schumacher’le birlikte izledim

Share

FIA Başkanı Jean Todt, Brezilya GP’yi Michael Schumacher’le birlikte izlediğini doğrularken, RTL’ye yönelik eleştirilerde bulundu.

2013’ün Aralık ayında geçirdiği kazanın ardından başından ciddi şekilde yarlanan Michael Schumacher, İsviçre’deki evinde rehabilitasyon sürecine devam ediyor.

Alman pilot hakkında herhangi bir resim açıklama gelmiyor ancak sürekli olarak söylentiler çıkıyor.

Bununla birlikte FIA Başkanı Jean Todt, Michael’ı sürekli olarak ziyaret eden isimlerden birisi ve son olarak Brezilya GP hafta sonunda İsviçre’deki evine ziyarette bulundu.

Todt, Bild gazetesine verdiği demeçte şöyle dedi: “Bir şey söylediğim zaman aslında hep ihtiyatlı davranıyorum. Ama evet, Brezilya GP’sini İsviçre’de Michael ile beraber izlediğim doğru.”

FIA Başkanı, konu hakkında detay vermedi ancak RTL’den izlediği yarışın reklamlar yüzünden son derece sinir bozucu bir deneyim olduğunu dile getirdi.

“Beş dakika sonra gözlerime inanamadım ve gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Bir yarışı izlerken her zaman yanımda duran bir iPad vardır. Bu yüzden reklamlar beni genelde çok rahatsız etmez.

“Elbette özel yayıncıların bir şekilde finanse edilmesi gerekiyor ve tüm bunlar yasaya uygun, bunu anlayabilirim. Ama yarışı tamamen kaçırmamak adına küçük bir ekran olsun isterdim.”

Todt ayda en az iki kez Schumacher’i ziyaret ettiğini söylemişti.

Motorsport

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...