Spotify, Duo ile iki kişilik ucuz abonelik sunacak

Share

Spotify, bir müddettir iki kişilik abonelik sistemi üzerinde çalışıyor. Daha ekonomik bir şekilde premium azalık alınabilecek olan Spotify Duo ile kullanıcıların yüzü gülecek. Ücret avantajı ile gelen Spotify Duo, tıpkı aile azalığı gibi çalışıyor.

Popüler müzik platformu Spotify, bir müddettir ayda 12.49 euro karşılığında satılacak olan; iki kişinin iştirak ederek kullanabileceği abonelik sistemini test2 ediyor. Bu sistemin isiminin ise Spotify Duo olması bekleniyor. İlk sefer bir Reddit kullanıcısı tarafından kazara farkedilen bu sistemin geleceği The Verge isimli teknoloji sitesi tarafından da onaylandı. Sistem ile beraber, şahsi müzik zevkinize göre değişecek olan bir Duo Playlist’te yerini alacak.

Premium hizmet azaları şu an hizmete aylık 13.99 TL veyahut 9.99 euro ödüyor. Bu sistem kullanıma sunulduktan sonra çiftler veya yakın arkadaşlar bu müzik hizmeti aboneliğinden daha uygun ücretlere yararlanabiliyor olacaklar. Aynı aile azalığında olduğu gibi, Duo azaları de aynı hesap ile hizmeti kullanacak. Lakin, Duo Playlist ile kişisel çalma listeleri oluşturabilecekler.

Uygulama öncelikle Şili, Kolombiya, Danimarka, İrlanda ve Polonya‘da kullanıma açıldı.

Spotify Aile paketinde aynı konumda yaşamayı zaruri kılan şirket, Duo hizmetinde böyle bir zorunluluk istemeyecek. Değişik konumlarda yaşayıp, aynı paketi kullanmakta özgür olacaksınız. Duo hizmetinin ülkemizde ne vakit kullanıma sunulacağı, sunulduğu takdirde ücretinin ne kadar olacağı ise daha belli değil.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...