2019 iPhone modelleri için Apple Pencil desteği gelebilir

Share

Apple Pencil tanıtıldığı günden beri iPhone’lar tarafından da desteklenip desteklenmeyeceği merak konusu olmuştu. Apple’ın kalemi şimdiye kadar iPad dünyasına ait olmaya devam ediyordu. Ancak son çıkan haberler 2019 iPhone modelleri ile birlikte bunun değişebileceğini söylüyor.

Business Insider’da yer alan bilgiye göre analistler Apple Pencil desteğinin iPhone için geleceğini söylüyor. Tanıtılmasından bu yana yaklaşık olarak 4 yıl geçen Apple Pencil iPhone modellerinde kullanılmaya başlandığında kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak şimdilik merak konusu.

Daha önce de kalem desteğinin iPhone dünyasına geleceği konuşuluyordu. Geçen yıl ağustos ayında Apple’ın kalem desteği için yeni bir tedarikçiyle anlaşma imzaladığı sızdırılmıştı. Beklentiler 2018 iPhone’larda bu desteğin geleceği yönünde olsa da ne yazıkki beklenen olmadı. Şimdi, 2019 iPhone modelleri için bu durum söz konusu.

Mevcut Apple Pencil kullanıcılarına bu kalemi iPhone ile de kullanmak pratiklik kazandıracaksa da birçok kullanıcının bunun için Apple Pencil’a bütçe ayırmayacağını söyleyebiliriz.

2019 iPhone modelleri için bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor. iPhone XI, iPhone XI Max ve iPhone XR 2019 olmak üzere üç farklı modeli karşımıza çıkarmaya hazırlandığı söylenen Apple, iPhone XI ve iPhone XI Max modellerinde üçlü kamera kurulumunu karşımıza çıkaracak. Yeni nesil iPhone XR modelinde de iki kuruluma geçiliş yapılacak.

https://shiftdelete.net/2019-iphone-modelleri-icin-apple-pencil-destegi

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...