Bill Gates’ten 37 kiloluk ‘Secret Santa’ hediyesi

Share

ABD’nin Michigan eyaletinde yaşayan bir kadın, Reddit’in “Gizli Noel Baba” çekilişinde Microsoft’un kurucusu Bill Gates ile eşleşti. Paket gelene kadar Gates ile eşleştiğinden haberdar olmayan kadın, 37 kilogram ağırlığındaki kutuyu görünce çok şaşırdığını ifade etti.

Sosyal haber ve tartışma sitesi olan Reddit’in bünyesindeki RedditGifts tarafından organize edilen “Gizli Noel Baba” programında katılımcılar kura sistemiyle tanımadıkları bir isimle eşleştiriliyor. Eşleştirilen isimler birbirlerine Noel için seçtikleri bir hediye yolluyor.

CNN’in aktardığına göre Shelby, “Bill Gates’in yıllardır katıldığı biliniyordu, ama asla benim gizli Noel babamın o olacağını düşünmezdim. Çok şaşırdım” dedi.

“Paketin Washington eyaletinden geleceğini öğrendiğimde eşime, ‘Belki bu Bill Gates’tendir’ dedim, 37 Kilo olduğunu öğrenince ise ‘Bu belki gerçekten ondandır’ diye düşündüm” diyen Shelby, paketi gördüğümde posta ofisinde heyecandan bağırmaya başladığını ifade etti.

Gates’in gönderdiği pakette Lego setleri, kitaplar, kamp eşyaları, senaryolar ve yiyecekler olduğu belirtildi.

Gatesi paketin içine koyduğu notta kısa süre önce hayatını kaybeden Shelby’nin annesi için ABD Kalp Vakfı’na bağış yaptığını da ifade etti.

Nayn

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...