Netflix otomatik fragman oynatma özelliği artık kapatılabilecek

Share

Eğer iyi bir Netflix izleyicisiyseniz ve ne izleyeceğinize karar vermek için Netflix’te çok fazla dolaşıyorsanız, fragmanların otomatik olarak oynatılmasından rahatsız olabilirsiniz. Bunu farkında olan Netflix de harekete geçti ve beklenen duyuruyu yaptı. Netflix otomatik fragman oynatma özelliği tarih oluyor.

Fragmanların otomatik olarak oynatılması birçok kişi tarafından platformun en can sıkan özelliği olarak değerlendiriliyor. Şirket de attığı bir tweet ile bu konuda geri bildirimleri aldıklarını söyledi. Netflix otomatik fragman oynatma özelliği için sona gelindi.

167 milyonluk abone sayısıyla öne çıkan Netflix, kullanıcı deneyimi konusunda titizlikle çalışıyor. Bu yenilik de söz konusu titizliğin bir meyvesi.

Netflix daha önceden, diziler arasında gezinen kullanıcılara bazı dizilerin fragmanını otomatik olarak oynatmaya başlıyordu. Kullanıcılardan gelen olumsuz geri bildirimlerin sonucunda resmi karar verildi. Artık bu özellik kapatılabilecek. Yani, fragmanların otomatik oynatılmasını isteyenler bun özelliği kullanmaya devam edecek.

Yapılması gereken ise Profili Düzenle seçeneğine gelip ‘İçeriklere göz atarken önizlemeleri tüm cihazlarda otomatik oynat’ özelliğini kapatmak.

https://shiftdelete.net/netflix-fragman-derdi-bitiyor

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...