Stranger Things’in final tarihi belli oldu

Share

Dijital yayın platformu Netflix‘in büyük ses getiren yapımlarından biri olan Stranger Things dizisinin hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. İddialara göre, Netflix Stranger Things final tarihi belli oldu. Dizi, beklenenden daha erken bir tarihte son bulabilir.

2016’da başlayan ABD yapımı bilim kurgu-korku türündeki popüler internet dizisi Stranger Things’in, Netflix tarafından sonlandırılacağı konuşuluyor. Söz konusu iddia ile ilgili We Got This Covered‘da bir haber yer aldı.

Netflix Stranger Things final tarihi belli oldu iddiası

Haberde, “Asıl plan 4. sezonda final yapmaktı ama şimdi diziyi bir sezon daha uzatmaya karar verdiler” ifadeleri yer aldı. İkinci bölümün 5. sezon olarak pazarlanabileceği belirtilirken, “Ancak aynı hikaye konusuna devam edeceği için esasen 4. sezonun ikinci kısmı olacak.” bilgisi paylaşıldı.

Bunu bu şekilde yapmalarının iki nedeni olabilir. Birincisi; Stranger Things’in yaratıcıları olan Duffer Kardeşler, hikayeyi tamamlamak için daha fazla alana ihtiyaç duyduklarını farketmiş olabilirler. İkincisi; Netflix’in dizinin finalinden ekonomik açıdan yararlanma isteği ihtimali. Zira, son bölümün ikiye bölünmesinin elde edilecek geliri iki katına çıkarabileceğinden söz ediliyor.

Mike Wheeler karakterine hayat veren Finn Wolfhard, üçüncü sezon öncesinde, dizinin “bağlanabilmesi” için en fazla iki sezona daha ihtiyacı olduğuna yönelik hissini belirtmişti. Will Byers‘i oynayan Noah Schnapp ise “Hikayenin bitmesi gereken yerde durmalıyız. Başka hikaye yoksa, başka hikaye yok demektir.” diye konuşmuştu.

Stranger Things ile ilgili bu iddiaların henüz doğrulanmadığını da belirtelim.

https://shiftdelete.net/stranger-things-final-tarihi-belli-oldu

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...