Redmi K30 Pro satışları oldukça iyi

Share

Xiaomi’nin bir parçası olan Redmi, yakın zamanda yeni akıllı telefon ailesini tanıtmıştı. Piyasada, fiyat ve performans dengesiyle amiral gemisi modellere kafa tutan cihaz, beklendiği üzere tüketicilerden de büyük ilgi gördü. Redmi K30 Pro satışları ile büyük bir başarı elde etti.

24 Mart’ta lansmanı gerçekleştirilen telefon, rekabette öne çıkma hedefini yakalamış görünüyor. Redmi K30 Pro satışları ile şirkete 14 milyon dolar gelir sağladı. Firmayı da memnun eden bu gelişmenin ardından stoklar ise eriyor.

Şirket, 25 bin üniteden fazla cihaz sattığını açıklarken; Redmi K30 serisinin, bir önceki nesli olan Redmi K20 ailesinin satışlarını da geride bıraktığını belirtti.

Satış rakamlarıyla etki yaratan telefonun özelliklerini de genel olarak hatırlayalım. Cihaz piyasaya; K30 Pro ve Zoom Edition olmak üzere, iki farklı opsiyonla çıktı.

K30 Pro, Qualcomm’un tepe model cihazlar için ürettiği Snapdragon 865 işlemcisinden gücünü alırken, grafik tarafında da Adreno 650 kullanıyor. K30 Pro’da iki farklı RAM ve depolama kapasitesi tüketiciye sunuluyor. 6 GB / 128 GB ve 8 GB /128 GB opsiyonları bulunan cihazın, 8 GB RAM’li versiyonunda ekstra olarak bir de 256 GB depolama seçeneği yer alıyor.

Zoom Edition’da ise sadece 8 GB RAM kapasitesi bulunurken, depolama kapasitesi için 128 GB ve 256 GB olmak üzere iki tercih imkanı tüketiciye sunuluyor.

https://shiftdelete.net/redmi-k30-pro-satislari-dudak-ucuklatti

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...