LG Stylo 6 tanıtıldı

Share

LG Stylo serisi telefonlar ülkemizde bilinmiyor olsa da, özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde operatörler tarafından sunulan uygun fiyatlı çözümlerin başında geliyor. Serinin yeni modeli: LG Stylo 6 özellikleri ve fiyatı ile karşımızda.

Cihazın 6.8 inç büyüklüğündeki ekranı HD çözünürlük sunarken, MediaTek Helio P35’den güç alıyor. İşlemcinin detaylarını tam olarak açıklamayan LG, 3 GB RAM ve 64 GB depolama ile kullanıcıların karşısına çıktı. Yetersiz kalması durumunda hafızayı artırabilmek için 2 TB’a kadar microSD kart desteği sunuluyor.

Serinin önceki modelleri ile benzer şekilde kalem desteğine sahip olan telefonda üç arka kamera var. 13 Megapiksel ana kameraya, 5 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 5 Megapiksel derinlik algılama sensörü eşlik ediyor.

Ön tarafında ise 13 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alan telefon, 4000 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor.

LG Stylo 6 fiyatı 219.99 dolar olarak belirlendi, ancak kısa süreliğine 179.99 dolara sahip olmak mümkün. Şu anda Boost Mobile tarafından satılmakta olan telefonun ne zaman genele sunulacağı bilinmezliğini koruyor.

https://shiftdelete.net/lg-stylo-6-ozellikleri-ve-fiyati

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...