Honda SUV e:concept

Share

Honda, Çin’de satışa sunmayı planladığı elektrikli SUV modelinin ilk konseptiyle karşımıza çıktı. Japon üreticinin güncel modellerinden çok farklı görünen otomobil büyük ihtimalle seri üretimde beş kapılı olacak.

Aslında bazı detaylar hariç seri üretime hazır bir konsept olan otomoblde ince yapılı LED farlar ve aydınlatılmış marka logosuna sahip sivri bir burun kısmı kullanılmış. Bir splitter şeklinde biçim verilmiş tampon alt kısmı da dikkat çekici.

21 inç çaplı jantlar ve siyah renkli gövde koruması, siyah renkli tavan, gizli kapı kolları ve küçük spoiler sportifliği desteklemiş. İnce uzun LED stoplar ve arka tampon tasarımı, ön bölümün bir kopyası gibi görünüyor ve dinamizmi pekiştiriyor.

3 kapılı bir konsept olarak tanıtılan otomobilin iç mekan fotoğrafları ve elektrik motorunun detayları henüz paylaşılmadı. Seri üretimde büyük ihtimalle iki kapıya daha kavuşacak olan SUV e:concept’in bu haliyse büyük ihtimalle satın alınabilecek araçtan çok daha şık görünüyor olacak.

https://onurkoray.blogspot.com/2020/09/honda-suv-econcept.html

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...