iPhone 12 tanıtım tarihi duyruldu

Share

15 Eylül tarihindeki Apple Event etkinliğinde iPhone 12 serisinin aksine yeni iPad ve Apple Watch modelleri tanıtıldı. Etkinliğe birkaç gün kala telefonların tanıtılmayacağına dair iddiaların ortaya çıkması hayal kırıklığını minimum seviyeye indirirken, merakla beklenen iPhone 12 tanıtım tarihi açıklandı.

Apple’ın internet sitesinde, iPhone 12 tanıtım etkinliğinin 13 Ekim 2020 günü Türkiye saati ile 20:00’da başlayacağı açıklandı. Apple bu etkinlikte iPhone 12’yi tanıtacağını doğrudan söylemiyor, ancak yeni iPad ve Apple Watch’ler tanıtıldığı için artık telefonların sahneye çıkacağına kesin gözüyle bakabiliyoruz.

Eylül ayındaki etkinlik ile benzer şekilde sadece online olarak düzenleneceği için daha önce kayıt altına alınan görüntüleri izleyeceğiz.

Bu yıl Apple’ın 3 farklı ekran boyutu ile karşımıza çıkmasını bekliyoruz. Uygun fiyatlı iPhone 12’de 5.4 inç ve 6.1 inç ekran seçeneklerine yer verilecek. Bazı kaynaklarda 5.4 inçlik modelin iPhone 12 Mini olarak adlandırılacağı dile getiriliyor.

iPhone 12 Pro’nun 6.1 inç, iPhone 12 Pro Max’ın ise 6.7 inç büyüklüğünde ekrana sahip olması bekleniyor.

https://shiftdelete.net/iphone-12-tanitim-tarihi-aciklandi

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...