‘Samsung da kutu içeriğini güncelliyor’

Share

Apple’ın çok yakın zaman önce iPhone 12 serisini tanıttığını duymayan kalmadı. Teknoloji devinin iPhone 12 tarafında beklentileri karşıladığını söyleyenlerin yanında karşılamadığını söyleyenler bulunsa da asıl mesele ” Apple’ın kutu içeriğini değiştirmesi” olmuştu. Yeni alınan Apple cihazlarından çıkartılan şarj adaptörü ve kablolu kulaklık hamlesi ise Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’a yol göstermiş gibi görünüyor. Samsung kutu içeriğini güncelliyor!

Samsung’un kutu içeriğini güncelleyerek sadeleşeceği ve kulaklığı çıkartacağı konusu temmuz ayından beri konuşuluyor. Araya onca tanıtılan ürün girdikten sonra unutulan ve konu tekrar gündeme geldi.

Kore’de bilinen bir site olan ”biz.chosun.com”, şirket içinden yetkililere dayandırdıkları bu bilgiyi tekrar gündeme taşıyor. Samsung’un yalnızca kutudaki şarj cihazını çıkartmayacağını bunun yanı sıra kullanıcılara verilen kulaklıklarını da kutu içeriğinden çıkartıp, Apple’ı takip edeceğini öne sürüyor.

Samsung hatırlarsanız Apple’ın kulaklık ve şarj adaptörü vermemesini tiye almıştı ancak Samsung’un yeni çıkacak Galaxy S30 ve S21 serisiyle kutu içeriğini güncelleyeceği aktarılıyor.

Yani, Samsung, 2021 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen ‘’S’’ serisi telefonlarda şarj adaptöre ve kablolu kulaklık içeriği bulunmayacak. Şu an için iddia olarak kalan bu bilginin yeni telefonlar piyasaya sürüldüğünde doğru olup olmadığı ortaya çıkacak. Apple’ın aksine Samsung’un kutu maliyetlerini düşürmek için bu yola başvurduğu belirtiliyor.

https://shiftdelete.net/samsung-da-apple-in-yolundan-gitmeye-hazirlaniyor

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...