Baget pırlanta bileklik

Share

Kadınların gözdesi olan takılar yüzlerce yıldır en güzel kadının bile vazgeçemediği detaylar arasında yer almaktadır. Kadınlar için bu kadar önemli olan takıların çok daha vazgeçilmez olmasını sağlamak için farklı kesimlerde taşlarla takılar yapılmaktadır. Baget pırlanta bileklik modelleri işte bu göz alıcı takıları ortaya koymak için yapılan takılardır.

Baget kesim denildiğinde akla pırlantanın ve diğer taşların daha parlak hale getirilmesi için yapılan özel kesim gelmektedir. Bilekliklerde kullanılan baget kesimde taşların dikdörtgen şeklinde kesilmesi söz konusu olmaktadır. Bu şekilde kesilmiş olan taşlar çok daha dikkat çekici olmaktadır.

Baget Bileklik Parlaklığı

Günlük yaşamda veya özel günlerde kullanılmak üzere beğenilip satın alınan baget pırlanta bileklik modellerinin çok daha parlak olduğu görülebilir. Bileklikte kullanılan taşların çok daha dikkat çekici olması için kesimlerinin baget olarak yapılması söz konusu olabilir. Bu şekilde tasarlanmış olan bileklikler abiye kıyafetlerle kullanılabilecek özel parçalara dönüşmektedir. Siz de kendi tarzınıza ve kullanacağınız alana göre bileklik seçimi yapmak isterseniz https://www.emajewellery.com.tr/baget-pirlanta-bileklik sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

You may also like...