Hamilton: Liderlerden 1 saniye kadar daha yavaşız

Share

Zandvoort ve Hungaroring gibi yüksek yere basma gücü gerektiren, virajların domine ettiği pistlerde güçlü performanslar gösteren Mercedes’in Singapur’da da güçlü olması bekleniyordu ve Hamilton, güne güçlü başlamıştı.

7 kez dünya şampiyonu pilot, ilk antrenman seansını zirvede tamamlamasının ardından ikinci antrenman seansında da gelişebilmeyi umuyordu ama ikinci seans, Hamilton için o kadar da iyi geçmedi.

Yumuşak lastikle başladığı ilk turunu bırakmak zorunda kalan Hamilton, ikinci turunda ise beklediği yol tutuşunu bulamadı ve 5. sırayı alabildi.

Russell’ın ikinci seansta ayar anlamında daha çok zaman bulduğunu söyleyen Hamilton, bu gece ayarlarda yapacağı değişikliklerin ardından zaman bulabileceğini düşünse de hâlâ liderlerden 1 saniye kadar daha yavaş olduklarını düşünüyor.

Singapur’daki ilk günün sonunda medyaya konuşan Hamilton, şunları söyledi: “Gün güzel başladı, ikinci seans o kadar da iyi değildi. Yani diğer tüm hafta sonlarında olduğu gibi oldu, iyi başladık ve ikinci seans daha kötü geçti.”

“Araç hâlâ aynı ve çok zıplıyor ama liderlerden çok uzak durmuyoruz. Yine de liderlerden hâlâ 1 saniye kadar daha yavaşız diyebilirim, o civarda. Sadece bunun üzerinde çalışmaya devam etmeliyiz.”

https://tr.motorsport.com/f1/news/hamilton-liderlerden-1-saniye-kadar-yavasiz-diyebilirim-/10376894/?utm_source=RSS&utm_medium=referral&utm_campaign=RSS-F1&utm_term=News&utm_content=tr

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...