Star Wars Temalı Fiat 500

Share

Star Wars Filmi yayına girmeden önce özellikle sosyal medyadaki paylaşımlarla gündemin tam orta yerinde yer aldı. Bir çok firma bu duruma kayıtsız kalmadı ve filme özgü tasarımlar yaptılar.

Fiat’da bu markalardan biri. Daha önce 500 modeline yaptığı beyaz ve siyah renklerin kombine edildiği tasarımda sonra, marka şimdiden Star Wars evreninin, R2-D ve BB-8 iki ikonik robotlarına benzeyen modeller tasarladı.

Modellerin ilki turuncu ve beyaz renklerin kombinesi ile üretilmiş. Üç boyutlu tasarım detayları modelin çekiciliğini arttırıyor. Eskimiş veya tozlanmış görüntüsü vermek için modelin birçok yerinde siyah renklerde kullanılmış.

İçeride ise gri renkte alkantara döşemeler göze çarpıyor. Tabi modelin dışındaki renk kombinasyonları içeriye de uygulanmış.

İşte Star Wars Fiat 500 modelinin diğer fotoğrafları:

CNN

Deniz Çalışkan

İstanbul Aydın Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olan Deniz, profesyonel öğrenimini yerel gazetelerde sürdürmeye devam ediyor. Kitap ve müziksiz bir hayatı kabul etmeyen Deniz için kitaplardan uyarlanan filmler özenle kaçılması gereken aktiviteler arasında yer alıyor.

You may also like...