‘Maroon 5’tan Unutulmaz Konser

Share

ABD’li rock müzik grubu Maroon 5, EXPO 2016 Antalya’da konser verdi. Grammy ödüllü grup, Kır Aktivite Alanı’nı dolduran hayranlarıyla sevilen şarkılarını seslendirdi.

Vokalde Adam Levine, gitarda James Valentine ile Jesse Carmichael, bas gitarda Michael Madden, davulda ise Matt Flynn’den oluşan grup konsere hit şarkıları ‘Animals’ ile başladı.

Grubun sempatik solisti Adam Levine, konser boyunca ‘Sunday Morning’, ‘Sugar’, ‘Moves Like Jagger’ gibi sevilen parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Konserden saatler önce EXPO 2016 Antalya sergi alanına gelen Maroon 5 hayranları Kır Aktivite alanını doldurdu.

Türkiye’nin farklı kentlerinden konser için EXPO 2016 Antalya’ya gelen binlerce kişi konser boyunca büyük bir coşku yaşadı. Tatil için kentte bulunan turistler ve Antalya’da yaşayan yabancılar da konseri izleyenler arasında yer aldı.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...