StarCraft Tamamen Ücretsiz Oldu

Share

Blizzard, StarCraft hayranlarına güzel bir sürpriz yaparak oyunu ve genişleme paketini tamamen ücretsiz olarak sunma kararı almış durumda. İşte, PC ve Mac için indirme bağlantıları!

Blizzard, yaklaşık 20 yaşındaki klasiği StarCraft’ı bundan böyle oyunculara tamamen ücretsiz olarak sunuyor. İşte, bu harika gelişmenin detayları.

StarCraft ve Brood War genişleme paketini ücretsiz indirin!

Blizzard, 1998 yılında piyasaya sürdüğü StarCraft ve Brood War genişleme paketini hem PC hem de Mac platformları için ücretsiz olarak yayımladı. Oyunun ve genişleme paketinin şimdiye kadar 10-15 dolarlık fiyatlarla satıldığını not olarak düşelim.

Şirket, bu olanağı oyunun anti-cheat sistemini geliştirmek için kullanmakta olduklarını belirtiyor. Ayrıca Windows 7, Windows 8.1 ve windows 10 için geliştirilmiş uyumluluk sağlanırken oyunda uzun süredir bulunan hatalar da düzeltilmiş.

Öte yandan orijinal oyun ücretsiz olarak sunulmaya başladı ancak oyunun daha iyi grafik ve sesler ile sunulacak yeniden düzenlenmiş bir sürümü de önümüzdeki aylarda satışa sunulacak.

Bu oyun klasiğiyle nostalji yaşamak isteyenlerin fırsatı kaçırmamasını öneriyoruz.

PC için Starcraft ve Brood War indir

Mac için Starcraft ve Brood War indir

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...