Uygun Fiyatlı Nokia 2 Geliyor

Share

6 Ağustos’ta Nokia 8’i tanıtmaya hazırlanan HMD Global, önümüzdeki ay gerçekleştireceği etkinlikte farklı bir modelin tanıtımını daha yapabilir. Etkinliğin düzenlenmesine az bir süre kala çok uygun fiyata satışa sunulacağı belirtilen Nokia 2 gün ışığına çıktı.

Geekbench testinde ortaya çıkan Nokia 2’nin 1,2 GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 212 işlemcisiyle ve 1 GB RAM’le geleceği belirtiliyor.

Performans odaklı telefonların aksine günlük kullanıma yönelik geliştirildiği konuşulan telefonun Geekbench testinden tek çekirdek performansında 422, çok çekirdek performansında 1.146 puan aldığı görülüyor. HMD Global’ın Nokia 2 haricinde Nokia 3’ü kullanıcıların beğenisine sunacağı iddia ediliyor. Nokia 3’ün 1,3 GHz’lik dört çekirdekli MediaTek 6737 işlemcisinden ve 2 GB RAM’den güç alacağı söyleniyor. Nokia 3’ün 160 dolardan, Nokia 2’nin ise 99 dolardan satışa sunulacağı belirtiliyor.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...