Breaking Bad Hayranları Rahat Durmuyor

Share

ABD’nin en iyi drama televizyon dizilerinden biri olan ‘Breaking Bad’in çekildiği ev, dizinin hayranlarına karşı çitli önlem aldı. Evin sahibi, Breaking Bad hayranlarının ana karakter Walter White’ın çatıya pizza attığı sahneyi canlandırmak için evlerine pizza atmasından dolayı böyle bir önlem aldığını söyledi.

ABD’nin New Mexico eyaletinde bulunan Albuquerque kentindeki ‘Breaking Bad’in çekildiği evin sahibi Joanne Quintana, bahçe çevresine iki metrelik çit çekti. Sebebi ise, Breaking Bad hayranlarının ana karakter Walter White’ın çatıya pizza attığı sahneyi canlandırmak için evin çatısına pizza atması.

​”Başka çaremiz kalmamıştı” diyen ev sahibi Quintana, hayranların evin çatısına pizza atıp fotoğraf çektirmesinin yanında hatıra olsun diye taş çaldıklarını söyledi.

​Dizi, 2013’te final yapmasına rağmen, yıllardır devam eden bu olaylarla ilgili Breaking Bad’in yaratıcısı Vince Gilligan da, hayranları azarlamış, “Orada kadının evinin çatısına pizza fırlatmak özgün, eğlenceli ya da havalı bir şey değil” demişti.

Sputniknews

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...