LG G7 resmi sitede listelendi

Share

LG G7 modeli önümüzdeki günlerde resmi olarak duyurulacak. Resmi tanıtımdan önce, cihaz resmi web sitesinde listelendi ve bu sayede cihazın bazı özellikleri de açığa çıkmış oldu! Bakalım LG‘nin yeni amiral gemisi nasıl özelliklerle gelecek?

LG İngiltere resmi web sitesinde Quick Charge yani Qualcomm‘un hızlı şarj teknolojisi için listelenen sayfada, yeni amiral gemisine de yer verildi. Ancak LG G7 modelinin Quick Charge 4.0 içerisinde olması, telefonun Snapdragon 845 ile değil Snapdragon 835 ile geleceğini gösteriyor. Eğer bu bilgi doğru çıkarsa, LG G6 modelinde olduğu gibi şirket en yeni işlemci seçeneği ile değil bir önceki ile devam edecek gibi.

Bildiğiniz gibi Qualcomm’un en yeni işlemcisi Snapdragon 845 modeli, Quick Charge 4+ desteği ile geliyor. Ancak LG‘nin sayfasında G7 modeli Quick Charge 4 altında listelenmiş. Bu da işlemci belli eder nitelikte.

İşlemci dışında ne yazık ki telefonun diğer teknik özellikleriyle alakalı bir sızıntı yok. Daha önce hatırlarsaınz LG Wallet uygulaması Google Play Store‘da listelenmiş ve yeni amiral gemisinin mobil ödeme uygulamasıyla geleceği ortaya çıkmıştı. Bakalım ilerleyen günlerde yeni amiral gemisiyle alakalı farklı sızıntılar görebilecek miyiz.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...