2018 Kış Olimpiyatlarına özel Galaxy Note 8

Share

Güney Koreli Samsung, kendi ülkesinde düzenlenen kış olimpiyatlarına katılan sporculara ve diğer ekip üyeleri için Galaxy Note 8 PyeongChang 2018 Limited Edition modelini duyurdu.

Reklam konusunda hiç bir fırsatı kaçırmayan Samsung, ana vatanında düzenlenen kış olimpiyatlarını fırsat bilerek amiral gemi modelinin özel bir sürümünü duyurdu.

Galaxy Note 8 PyeongChang 2018 Limited Edition adındaki bu özel sürümde kış sporlarını ve karı temsilen arka tarafta beyaz bir renk tercih edilirken altın sarısı renginde çerçeveler, Samsung logosu, olimpiyat logosuna yer verilmiş. Ön panel ve kamera ise yine siyah renginde.

Sadece 4.000 adet ile sınırlı olarak üretilen bu özel sürüm, kış olimpiyatlarına katılan tüm sporculara ve takım personel üyelerine verilecek. Özel bir kutuya da sahip olan modelde aynı zamanda yine özel olarak tasarlanmış bir kılıf da sporculara verilecek.

Uzun yıllardır olimpiyatlara sponsorluk yapan Samsung, geçtiğimiz yılda Galaxy S7 Edge için özel bir olimpiyat sürümünü duyurmuştu. Baz modelden donanım anlamında hiç bir farkı bulunmayan bu özel sürümlerin farklılığı ise tasarımları oluyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...